ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥ Β’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ


«Το Β´ Σώμα Στρατού είναι για την Ημαθία και την Ελλάδα η σημαντικότερη ασπίδα του επιχειρησιακού μας βραχίονα ως έθνους. Από το Μάλεμε της Κρήτης, τα Μέγαρα, το Μεγάλο Πεύκο, ως τα πομακοχώρια της Ξάνθης και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, το Β´ Σώμα Στρατού με καρδιά και εγκέφαλο την έδρα της Βέροιας, είναι η κεντρική γαλανόλευκη αστραπή ταχείας επεμβάσεως από ξηράς, θαλάσσης και αέρος.
Όποιοι επιπόλαια σκαρφίστηκαν ότι μπορεί και να καταργηθεί, έσφαλλαν σφάλμα μέγα. Μέρες τώρα κυκλοφορεί στα διαδικτυακά sites αυτή η φλύαρη πλην λεπτομερής και εξόχως ανησυχητική φήμη. Δυστυχώς καμία ρητή διάψευση από επίσημα στόματα δεν ακούστηκε. Τέτοιες ερασιτεχνικές σχοινοβασίες που στοχεύουν στο φρόνημα του στρατιωτικού μας δυναμικού, μόνον μία τύχη μπορούν να έχουν, να λήγουν εν τη γενέσει τους.

Καλώ συνεγερτικά τους συναδέλφους βουλευτές της Ημαθίας, όπως και τους Αντιπεριφερειάρχη και Δήμαρχο της Βέροιας, μαζί με τους περιφερειακούς μας συμβούλους, σε άμεση συστράτευση σε οργάνωση κοινού μετώπου, σε κατεπείγουσα ομοθυμαδόν ακρόαση από τον κ. υπουργό Άμυνας, ώστε να διασκεδασθούν οι κακοβουλίες. Κάθε άλλη πιθανότητα που δεν θέλω ούτε ως εφιάλτη να σκέφτομαι, για εφαρμογή ανάλογων σχεδίων, πέραν της ντροπής, θα μας ακολουθεί ως ισόβιο άγος.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου