ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


Μ. Χρυσοβελώνη: «Να σταματήσει το πογκρόμ με τις διαθεσιμότητες στους ΟΤΑ»

Η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπεύθυνη Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Μαρίνα Χρυσοβελώνη πραγματοποίησε την Παρασκευή 16.11.2012, με πρωτοβουλία της, συνάντηση με τον Πρόεδρο του Σωματείου εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, κ. Μαγιάκο Γεώργιο, τον Αντιπρόεδρο, κ. Τζουρβατζή Απόστολο, την Ταμία, κα Καραμανλή Αίγλη και την Αναπληρώτρια Γραμματέα, κα Στάχτου Θάλεια.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εκτέθηκαν τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με αφορμή τις υπό εξέλιξη «διαθεσιμότητες» μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου. Από την πλευρά της η Βουλευτής εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση τόσο της ιδίας όσο και των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στους σκληρά δοκιμαζόμενους υπαλλήλους και δεσμεύτηκε ότι θα προβεί σε κάθε δυνατή ενέργεια, προκειμένου ο αρμόδιος υπουργός κ. Μανιτάκης να δώσει υπεύθυνες απαντήσεις και τις αναγκαίες εξηγήσεις, τόσο στα νομικά όσο και στα πρακτικά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, καθώς επίσης να συνεισφέρει στην άρση των αδικιών που έχουν επέλθει, οι οποίες οδηγούν τους εργαζόμενους σε απόγνωση και επαπειλούν την ίδια τη δομή της Δημόσιας Διοίκησης της χώρας μας και την εύρυθμη λειτουργία της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου