ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΛΕΣΒΟΥ «ΜΥΤΙΛΗΝΗ GRACE»


Νέα επίσκεψη στη Μυτιλήνη θα πραγματοποιήσει αυτό το Σαββατοκύριακο (24+25 Νοεμβρίου 2012) ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει υπό τη βουλευτική του εποπτεία και το Νομό Λέσβου.

Το Σάββατο θα έχει συνάντηση στις 11.30 με την Ένωση Ποτοποιών Λέσβου και στη συνέχεια με εργαζομένους του Δήμου Λέσβου και της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. και το απόγευμα  με εκπροσώπους των αστυνομικών υπαλλήλων Λέσβου.

Το βράδυ στις 19.30, θα γίνει διευρυμένη συνάντηση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Λέσβου, με τη συμμετοχή του Τέρενς Κουίκ, του τέως Βουλευτή Λέσβου, Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και μέλους της Διοικούσας Επιτροπής του Κινήματος Σπύρου Γαληνού, των Πολιτευτών, του Προεδρείου και των Μελών της Συντονιστικής Επιτροπής και φίλων τους Κινήματος στους οποίους έγινε ανοικτή δημόσια πρόσκληση. Η συνάντηση θα γίνει στο Ξενοδοχείο LORIET Βαρεία Μυτιλήνης.

Την Κυριακή το πρωί ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα παραστεί στη Δοξολογία και τις εκδηλώσεις για την Ημέρα της Εθνικής Αντίστασης.

Το μεσημέρι στις 13.00, στη Λέσχη Αξιωματικών, ο Σύλλογος Ελληνοαμερικανών Λέσβου ΜΥΤΙΛΗΝΗ GRACE, στα πλαίσια της ετήσιας γιορτής των «Ευχαριστιών» και μετά από εισήγηση της προέδρου του, δημοσιογράφου Ντόρας Πολίτη, θα αναγορεύσει Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου τον Τέρενς Κουίκ, για τη συνεπή και έμπρακτη συμπαράστασή του στον αγώνα που δίνει ο Σύλλογος στο πλευρό του τραυματία αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ Στράτου Δούκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου