ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΒΡΗ


«ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΙ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ... ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ! ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ»

ΝΕΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΕ ΑΡΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΒΕΖΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

Ολοκληρώθηκε σήμερα (28/12/2012) το απόγευμα η περιοδεία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ σε Ιωάννινα, Άρτα και Πρέβεζα.

 Το πρωί, μαζί με τον βουλευτή Αχαΐας του Κινήματος Γιώργο Νταβρή, συναντήθηκε στην Άρτα με το Δήμαρχο της πόλης Γιάννη Παπαλέξη και με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χρήστο Παπάζογλου, οι οποίοι περιέγραψαν και την άκρως προβληματική κατάσταση που επικρατεί στο νομό από την  κατακόρυφη πτώση της οικονομίας και την άνοδο της ανεργίας. Μία κατάσταση που την περιέγραψαν με ακόμα μελανότερα χρώματα οι ίδιοι οι παραγωγοί, στην επίσκεψη που έκαναν ο Τέρενς Κουίκ και ο Γιώργος Νταβρής στην κλειστή λαϊκή αγορά της πόλης, μαζί με τον Πολιτευτή Αντώνη Βασιλείου.

«Οι μεσάζοντες αγοράζουν από εμάς το πορτοκάλι 8 λεπτά το κιλό, εμείς δεν βγάζουμε ούτε το κόστος της παραγωγής μας και εκείνοι θησαυρίζουν με τις τιμές που φτάνει το προϊόν στον καταναλωτή», τόνισε μία 70χρονη παραγωγός, λέγοντας ότι φέτος δεν θα μπορέσει ούτε το μικρότερο δώρο να κάνει στα εγγόνια της.

Στη συνέχεια ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, μαζί με το Βουλευτή Αχαΐας του Κινήματος Γιώργο Νταβρή ο οποίος ανέλαβε όλη την Εκλογική Περιφέρεια Ηπείρου υπό την κοινοβουλευτική του εποπτεία, περπάτησαν στον πεζόδρομο της Άρτας, συνομιλώντας με καταστηματάρχες, εργαζόμενους και κόσμο.

Η επίσκεψη στην Άρτα έκλεισε με μία πολύ σημαντική σύσκεψη την οποία διοργάνωσε ο Πολιτευτής του Κινήματος Αντώνης Βασιλείου, με τη συμμετοχή μελών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που προσχώρησαν τις τελευταίες 10 ημέρες και που θα αποτελέσουν τον πυρήνα της ανανεωμένης τοπικής Συντονιστικής Επιτροπής.

Τέρενς Κουίκ και Γιώργος Νταβρής κατευθύνθηκαν στη συνέχεια προς τη Φιλιππιάδα, όπου εκεί μαζί και με τον Πολιτευτή Χρήστο Ρίζο αντάλλαξαν ευχές με τους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος, το Δήμαρχο αλλά και κατοίκους στην κεντρική αγορά.

Αργότερα, στην Πρέβεζα συγκροτήθηκε νέα σύσκεψη με τα μέλη της εκεί  Συντονιστικής Επιτροπής, με παλαιά και νέα στελέχη, στην οποία πήραν  μέρος και ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών του Κινήματος Πολιτευτής Πρέβεζας Στρατής Κυπριωτέλης, μαζί με τον Πολιτευτή Α' Αθήνας Τάσο Μπανάκο.

Χθες βράδυ ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ συντόνισε σύσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής Ιωαννίνων με τη συμμετοχή του Βουλευτή Ημαθίας και Αναπληρωτή Γραμματέα της Κ.Ο. Του Κινήματος Κώστα Γιοβανόπουλο, όλων των Πολιτευτών του νομού, αλλά και του Γενικού Διευθυντή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ καθηγητή Κώστα Χαραλαμπόπουλου.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος και Πολιτευτές και μέλη της Συντονιστικής του νομού Θεσπρωτίας.

Η σύσκεψη διάρκειας 2,5 ωρών ασχολήθηκε κυρίως με οργανωτικά ζητήματα εν’ όψει της προσυνεδριακής εκδήλωσης που θα γίνει στα Ιωάννινα με θέμα «Παιδεία και Υγεία», στην πορεία για το Συνέδριο του Κινήματος που εξήγγειλε ο Πρόεδρος Πάνος Καμμένος για τα τέλη Απριλίου.

Με το τέλος της σύσκεψης και μιλώντας στα τοπικά ηλεκτρονικά ΜΜΕ, ο Τέρενς Κουίκ δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Τελικά πράγματι οι Ηπειρώτες είναι… αγύριστα κεφάλια! Δεν εννοούν με τίποτα να εγκαταλείψουν τον αγώνα που ορκίστηκαν να κάνουν μαζί με όλους τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Είναι η πιο τρανή απόδειξη ότι όσοι, λίγοι, ελάχιστοι, αποφάσισαν να ακολουθήσουν το δικό τους δρόμο, άφησαν χώρο για να ενταχθούν μαζί μας πολλαπλασίως περισσότεροι.

Η Ήπειρος έχει αποδώσει στην ελληνική ιστορία σπουδαίους ευεργέτες. Έχει συνδέσει το όνομά της με κορυφαίους εθνικούς αγώνες. Τώρα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία κοινή προσπάθεια για να σταματήσουμε την απόλυτη κατρακύλα που επέβαλλαν τα μνημόνια και οι κυβερνήσεις Παπανδρέου, Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη, ταυτόχρονα με την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας μας, υποσχόμενοι ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα παλέψουμε για να ξαναπάρουμε πίσω την πατρίδα μας».

Απόψε, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα μεταβεί στην Ιθάκη και αύριο το μεσημέρι στην Κεφαλονιά, συνεχίζοντας τη περιοδεία του σε 16 νομούς της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου