ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΟΤ


«ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ»

«Επί έξι μήνες παρακολουθούμε το Υπουργείο Τουρισμού να πέφτει από τη μία αστοχία στην άλλη. Από το υποτιθέμενο στρατηγικό σχέδιο αναβάπτισης της Τουρκίας από ανταγωνιστή μας σε εταίρο, πήγαμε στην φιλόδοξη -τάχα- εξόρμηση στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου η υπουργός κατέληξε να κάνει επαφές και συναντήσεις με τον εαυτό της και τους συνεργάτες της, στη συνέχεια είχαμε το κόστους 73.000 ευρώ βίντεο στις όχθες του Τάμεση με πρωταγωνίστρια την ίδια την υπουργό και φτάσαμε στην αιφνίδια αντικατάσταση του γενικού γραμματέα ΕΟΤ και την υπόθεση επιταγών που έρευνα σήμερα η Δικαιοσύνη.

 Οι σκιαμαχίες σε επίπεδο παραπολιτικών δημοσιευμάτων και η μετακύλιση ευθυνών σε πολιτικούς υφισταμένους αποτελεί πεπατημένη την οποία ακολουθούν επικοινωνιακά διάφοροι υπουργοί και πολιτικά πρόσωπα, αλλά για την περίπτωση του Υπουργείου Τουρισμού, το οποίο εκπροσωπεί την κύρια πηγή πλούτου της Πατρίδας μας, δεν ενδείκνυται. Αναμένουμε την εφ’ όλης τοποθέτηση της υπουργού, με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να προσκομίσει ικανοποιητικές απαντήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου