ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ


«Οι ημέρες των «διακοπών» είναι ένας αδιάκοπος ανώμαλος δρόμος. Με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο, σε όλες τις γεωγραφικές άκρες που δύναμαι, προσπαθώ να επικοινωνήσω το μήνυμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Το μήνυμα της αλύγιστης Ελλάδας που στα δύσκολα ξαναβρίσκει τα συγκαλά της, συνασπίζεται, βοηθά και βοηθιέται. Είναι ολοφάνερο το κύμα αλληλεγγύης που αναδύεται περήφανο και θα διασώσει-μην έχουν αμφιβολίες- τους αδύναμους κρίκους της εθνικής μας αλυσίδας.

Από τη γουρουνοχαρά του Μακροχωρίου και το λαϊκό συναπάντημα, στο κανάλι ΔΙΟΝ της Κατερίνης και στις Πιέριες δράσεις των εκεί συμμαχητών. Από την ιερή διανομή τροφίμων των τρίτεκνων Ημαθίας, μέχρι τις μοιρασμένες αγωνίες της Δημάρχου Βεροίας. Από τη σύμπλευση με τα αιτήματα ζωής των δημοτικών υπαλλήλων έως των Γρεβενών την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών που γυρεύει να δώσει φιλί ελπίδας στην αγροτιά και την αποδεκατιζόμενη κτηνοτροφία. Από την ολόρθη Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών στην τρίωρη σύσκεψη των Ηπειρωτών στα Γιάννενα. Αν στο σημείο αυτό δεν αναγνωρίσω την εφηβεία, την αυταπάρνηση και τη μεγαθυμία του Τέρενς Κουίκ θα είμαι τουλάχιστον αφιλότιμος –τον ευχαριστούμε από καρδιάς!

Στην υγειά μας λοιπόν Ημαθιείς από τη γουρουνοχαρά της Κουλούρας, με το νου στους νεοάστεγους, και όλους τους πληττόμενους. Και του χρόνου καλύτερα, στα 2013, κι εδώ κι όπου ελληνισμός, να πνεύσουν αγέρηδες ούριοι, ν’ αστράψουν οι αισιοδοξίες της νεολαίας μας με φως Ελύτη, καρδιά Παλαμά, κέφι Ζαμπέτα, ευγένεια Σεφέρη, πάθος Μελίνας, νικηφόρα Αλεξάνδρεια ορμή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου