ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕKΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΡΚΕΛ


«ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ, ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 1944. ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΓΙΑ  ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ»


Ο Βουλευτής Επικρατείας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:

«Αύριο Τρίτη (09 Οκτωβρίου 2012) έρχεται στην Αθήνα η Καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ.

Το πολύ σφικτό πρόγραμμά της με τους εδώ συνεταίρους της των Μνημονίων και των τοκογλύφων δανειστών, δεν της επιτρέπουν να πάει μέχρι τα Καλάβρυτα ή το Δίστομο για να ζητήσει συγγνώμη για τις θηριωδίες του Γ’ Ράιχ.

Πλην όμως, δίπλα στο Ελευθέριος Βενιζέλος είναι το Κορωπί, που αύριο έχει τη θλιβερή επέτειο του Ολοκαυτώματος της 9ης Οκτωβρίου 1944, με 44 νεκρούς από τα ναζιστικά πυρά.

Προλαβαίνει στη διαδρομή της από το αεροδρόμιο μέχρι την Αθήνα να σταματήσει και να ζητήσει τουλάχιστον εκεί τη συγγνώμη που οφείλει.

ΥΓ. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν έχουμε τίποτα με το γερμανικό λαό. Με τους Γερμανούς πολίτες. Είναι πάντα καλοδεχούμενοι στη χώρα μας. Έχουμε όμως ανοικτούς πολλούς λογαριασμούς με την Άγκελα Μέρκελ και την πολιτική της, η οποία μέσω ενός 4ου (Οικονομικού) Ράιχ εξοντώνει Ελλάδα και Έλληνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου