ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ


Δήλωση στήριξης της Συντονιστικής Επιτροπής και των πολιτευτών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Νομού Κορινθίας στον πρόεδρο Πάνο Καμμένο και στο Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

 Γι' άλλη μια φορά αποδεικνύεται περίτρανα και μάλιστα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, μετά τις εκλογές, ότι η τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη εξαπάτησε βάναυσα τον Ελληνικό λαό σχετικά με τα νέα φοροληστρικά μέτρα που ετοίμασε και ψήφισε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο προς τέρψιν των δανειστών μας.

Αποδεικνύεται με τον πιο ωμό τρόπο ότι η πραγματική αποστολή τους ήταν να προχωρήσουν και πέραν της απόλυτης εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού.

Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι σκοπός τους ήταν να παραδώσουν την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας των Ελλήνων στην καγκελάριο Μέρκελ.

Μαζί τους συμπαρατάχτηκαν τις τελευταίες ημέρες σκευωροί σε ένα οργανωμένο σχέδιο αποστασίας.

Σταθερά στο πλευρό του δοκιμασμένου Έλληνα εμείς τα μέλη Συντονιστικής Επιτροπής, οι πολιτευτές και όλα τα ενεργά μέλη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ του Νομού Κορινθίας πιστεύοντας απόλυτα τις απόψεις και τις θέσεις του Προέδρου του Πάνου Καμμένου, πιστεύοντας την ιδρυτική διακήρυξη του Κινήματος, υποστηρίζοντας την αντιμνημονιακή μας πολιτική δηλώνουμε την αμέριστη στήριξή μας στον πρόεδρο Πάνο Καμμένο και στο Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Τα μέλη που παραιτήθηκαν δεν εκφράζουν την πλειοψηφία της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Νομού Κορινθίας παρά μόνο τον εαυτό τους.

Τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Ν. Κορινθίας:

Μαρίνης Χάρης, Κακαβάκης Δημήτριος, Μπεχράκης Βάκης, Γιάννου Γιάννης, Μπαλτζόγλου Γιάννης, Σκορδούλης Μάριος, Μαρίνης Αρης, Μιγκολιός Αργύρης.

Οι πολιτευτές Ν. Κορινθίας:

Σιάτος Δημήτριος, Νάκου Δήμητρα, Τσάκωνας Γεώργιος, Μπάγκα Γιώτα, Μπεχράκης Γιάννης, Κοντογιάννη Λίτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου