ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


«ΤΟ 2013 ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΩΝ»

«ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΑΪΜΟΥ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, από τη Χίο όπου βρίσκεται, μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά το τέλος της Δοξολογίας και της κοπής της Βασιλόπιτας στην Αντιπεριφέρεια, έκανε την εξής δήλωση:

 «Το 2013 κληρονόμησε λίστες. Πολλές λίστες.

Τη λίστα Λαγκάρντ, τη λίστα Χριστοφοράκου που κανένα κόμμα της συγκυβέρνησης δεν τολμά να αξιώσει την παράδοσή της από τη Μέρκελ στην ελληνική Δικαιοσύνη, τη λίστα των εμπλεκομένων στο μεγάλο σκάνδαλο της Proton Bank, τις λίστες των πιράνχας των CDS που πολεμάει μόνος του ο Πάνος Καμμένος και τη λίστα όλων εκείνων που εμπλέκονται στην εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας με αποκορύφωμα το ΦΕΚ 240.

Αυτή τη νέα χρονιά πρέπει να τελειώνουμε με τις μαφίες των συγκαλύψεων. Η κάθε Ελληνίδα και ο κάθε Έλληνας ζητούν κάθαρση ενός πολιτικού συστήματος με πολλές σάπιες ρίζες. Ζητούν να αποδοθεί επιτέλους, με όνομα και επίθετο, η Δικαιοσύνη.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που ορκιστήκαμε στην Ιδρυτική μας Διακήρυξη και έχουμε σαν οδηγό μας την Εθνική Αντιπρόταση, η οποία γίνεται εις το ακέραιον η Εθνική μας Πρόταση με ενωμένους Έλληνες στην πορεία μας για το ιδρυτικό μας Συνέδριο και στον αγώνα μας για να πάρουμε πίσω την Ελλάδα, ζητάμε να γίνουν πράξη τα όσα στηρίζουμε:

*Αλλαγή όλων των συνταγματικών διατάξεων και των Κανονισμών της Βουλής ώστε να μην υπάρχει κανενός είδους ασυλία για Βουλευτές και μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου.

*Να μπει τέλος στις μαϊμού Εξεταστικές Επιτροπές της Βουλής και όλα τα πολιτικά πρόσωπα να αποδίδουν λογαριασμό στην τακτική Δικαιοσύνη, όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες, με τη μόνη διαφορά ότι δεν θα ισχύει γι αυτά η οποιαδήποτε περίοδος παραγραφής και θα διώκονται μέχρι το τέλος του βίου τους.

*Η ανώτατη ηγεσία της Δικαιοσύνης να μην διορίζεται από τους πολιτικούς, αλλά να εκλέγεται εκ των έσω, σε μια προσπάθεια να κατοχυρωθεί όσο γίνεται περισσότερο η πλήρης αυτονομία και ελευθερία της.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με επικεφαλής τον Πάνο Καμμένο προχωράμε ακόμα πιο δυνατά, ακόμα πιο ασυμβίβαστα και ακόμα πιο αποφασιστικά.

Περιοδεύοντας σε όλη την Ελλάδα, με εντολή του Προέδρου και της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, διαβεβαιώνω ότι το Κίνημά μας παντού έχει ανεβάσει ακόμα περισσότερες ταχύτητες δράσης, συσπείρωσης και υποδοχής νέων μελών.

Εύχομαι χρόνια πολλά και μακροημέρευση σε όλους και εκ των πραγμάτων εύχομαι ολιγοημέρευση στη συγκυβέρνηση που για λογαριασμό του διεθνούς τραπεζικού συστήματος έχει καθυποτάξει την Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου