ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΗΜΑΘΙΑΣ


Τα μπλόκα των αγροτών στην Κουλούρα Ημαθίας επισκέφθηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, όπου συναντήθηκε με τους αγρότες και συνομίλησε μαζί τους για τα προβλήματά τους και τις κινητοποιήσεις.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Ο αγώνας των αγροτών συνεχίζεται. Η κυβέρνηση εμπαίζει τους αγρότες. Σήμερα τόλμησαν να απειλήσουν τους αγρότες, για να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους, δίνοντας 27.000 ονόματα, κατηγορώντας ουσιαστικά τους αγρότες. Η πολιτική αυτή είναι πολιτική δικτατορικής κυβέρνησης και όχι δημοκρατικής κυβέρνησης.

Η κυβέρνηση έχει τώρα λύση αν θέλει, να προχωρήσει σε δωρεάν, δηλαδή σε αφορολόγητο πετρέλαιο στους αγρότες, για να ξεκινήσουν την παραγωγή. Εδώ, στην Κουλούρα Ημαθίας όπου βρισκόμαστε, οι παραγωγοί του ροδάκινου  αν δεν προχωρήσουν σε ράντισμα τις επόμενες ημέρες, θα χάσουν την παραγωγή του 2013. Είναι απλήρωτοι από τις βιομηχανίες παραγωγής κομπόστας εδώ και περίπου εννέα μήνες.

Η κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα να δώσει λύση αλλά αυτό που κάνει αυτή τη στιγμή είναι να προσπαθεί να κινητοποιήσει τους μηχανισμούς σύγκρουσης μεταξύ των πολιτών. Οι αγρότες διαμαρτύρονται αλλά όπως βλέπετε δεν κλείνουν τους δρόμους. Αυτό είναι ένα μήνυμα ότι ο ελληνικός λαός θα συμπορευθεί όλος μαζί για να διώξει αυτή την ξένη κατοχή των δανειστών και των τραπεζιτών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου