ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

«Ο κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΠΕ ΒΑΡΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ «ΖΗΚΟΣ Ο ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ: ΒΑΣΤΑΤΕ ΜΕ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΑΡΕΣΩ». ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΝΠ»

Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ μιλώντας σήμερα (13/6/2013) από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Είδα με έκπληξη να μπαίνει πριν από λίγο στην αίθουσα του Κοινοβουλίου ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και συγκυβερνήτης της χώρας Ευάγγελος Βενιζέλος. Πίστεψα ότι θα άκουγα κάτι το ουσιαστικό για τη στάση του ΠΑΣΟΚ έναντι Αντώνη Σαμαρά και Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την ΕΡΤ.

Είπε, πράγματι, βαριές κουβέντες απευθυνόμενος προς το Μέγαρο Μαξίμου. Αλλά μέχρι εκεί.

Μου θύμισε τον Κώστα Χατζηχρήστο στην ταινία «Ζήκος ο Μπακαλόγατος» ο οποίος στην πιο χαρακτηριστική σκηνή έλεγε «βαστάτε με μην τον βαρέσω»!

Επισημαίνω, επίσης, ότι δεν είπε κουβέντα για το ρόλο του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος έχει ξεπεράσει κάθε όριο με τις αθρόες υπογραφές Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου.


Από κει και πέρα ο κ. Βενιζέλος είχε απόλυτο δίκιο στη διαμαρτυρία του που η κυβέρνηση κατέβασε και τους διακόπτες του καναλιού της Βουλής λόγω της τεχνικής εξάρτησης που έχει το κανάλι με την ΕΡΤ. Η φωνή του Κοινοβουλίου δεν μπορεί να φιμώνεται από κανέναν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου