ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΕΛΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΜΙΕΩΝ

               Στις 29/10/2013 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Δήμου Λαμιέων   συνάντηση μελών της συντονιστικής και  πολιτευτών των ΑΝΕΛΛ, με τον δήμαρχο  κ. Γ. Κοτρωνιά. Αν και ο λόγος της επίσκεψης ήταν εθιμοτυπικός, με αφορμή την πρόσφατη εκλογή της νέας συντονιστικής , γρήγορα εξελίχθηκε σε μια ειλικρινή συζήτηση γύρω από τα προβλήματα που ταλανίζουν τον Δήμο και την κοινωνία προερχόμενα από τα τραγικά αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης.
 Κατ’ αρχήν εκφράστηκαν  οι ανησυχίες μας για την τύχη εργαζομένων στον δήμο που
πλήττονται από το μέτρο της διαθεσιμότητας, τις οποίες ο Δήμαρχος συμμερίστηκε, και μας διαβεβαίωσε ότι θα πράξει ότι είναι δυνατόν προς την θετική κατεύθυνση. Ακολούθως η συζήτηση κατευθύνθηκε στην  ραγδαία αύξηση των πολύ αδύναμων συμπολιτών μας, που πλήττονται ισχυρότερα από την οικονομική κρίση με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε μεγάλη δυσχέρεια. Κοινή διαπίστωση ήταν ότι παρόλη την δυσκολία των εποχών, υπάρχουν περιθώρια στήριξής τους,  καθώς και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής όλων των δημοτών.
Επίσης αναζητήθηκαν τρόποι ανάπτυξης της περιοχής του Δήμου Λαμιέων με αιχμή του δόρατος την ανάπτυξη των ιαματικών πηγών της περιοχής, την λύση του προβλήματος των διοδίων και της μη ύπαρξης παράπλευρου οδικού δικτύου, αλλά και την προσπάθεια στήριξης και αναβάθμισης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή μας. Σε όλα αυτά τα θέματα συνέπιπταν οι γνώμες μας ως προς την ωφέλεια της ανάπτυξης της Φθιωτικής πρωτεύουσας.
 Καταλήγοντας, και αφού διαπιστώθηκε η γόνιμη συζήτηση που είχε πραγματοποιηθεί, εκφράστηκε η ετοιμότητα τόσο του Δημάρχου, όσο και η δική μας  για ανανέωση της συνάντησής μας, με οποιαδήποτε αφορμή, στα πλαίσια της αναζήτησης λύσεων και προτάσεων που έχουν ως στόχο την βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου