ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ

Τα αυτονόητα δικαιώματα που χαρακτηρίζουν αιώνες την ελληνική κοινωνία καταπατώνται το ένα μετά το άλλο. Μετά την καταπάτηση του δικαιώματος στην εργασία, την υγεία, την προστασία της περιουσίας, τη σύνταξη, τη σωστή μόρφωση,  ήρθε η ώρα να καταπατηθεί και αυτό της πνευματικής και σωματικής ξεκούρασης. Άλλη μια παράμετρος αξιοπρεπούς διαβίωσης καταργείται.  Ό,τι απόκτησε με κόπο ο Ελληνικός λαός από τη στιγμή της αποτίναξης του τουρκικού ζυγού, τα χάνει από τον αόρατο εχθρό των τοκογλύφων με την συνεργασία τις νέας γενιάς γενίτσαρων που έχουν πάψει προ πολλού να σκέπτονται, να αισθάνονται και να πράττουν με γνώμονα το συμφέρον του ελληνικού λαού.
Στόχος των υποτακτικών των τοκογλύφων είναι και τυπικά η μετάπτωση της ελληνικής κοινωνίας στο καθεστώς του δούλου. Του δούλου που μπορεί να διαλέξει μεταξύ του να είναι «ελεύθερος» για να πληρώνει τα ψευδεπίγραφα χρέη που του έχουν φορτώσει, ή  φυλακισμένος που θα έχει καταδικαστεί επειδή δεν θα μπορεί να πληρώνει την παράλογη φορολογία.  Πόση υπομονή ακόμα απέναντι στην επίθεση που δέχεται η οικογένεια; Πόσα χτυπήματα μπορεί να ανεχθεί η πατρίδα και οι αξίες που την στηρίζουν επί 2500 χρόνια;
 Τεχνητά χρέη, ανεργία, υπερφορολόγηση, ανασφάλεια. Η λέξη ηρεμία σε ένα σπίτι έχει χαθεί και για οικογενειακή θαλπωρή ούτε λόγος. Πόσα παιδικά μάτια αναζητούν ένα χαμόγελο από τα γεμάτα απόγνωση σφιγμένα χείλη των γονιών τους;  Αυτά τα μάτια έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε από το να ζήσουν τη δουλεία που τους ετοιμάζουν.  Καιρός να πάψουμε να εθελοτυφλούμε στο ποιοι είναι υπεύθυνοι για αυτήν την κατάντια. Οι φταίχτες έχουν ονοματεπώνυμο και ανήκουν στα κόμματα που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν τα τελευταία 40 χρόνια. Οι πράξεις τους αποδεικνύουν καθημερινά ότι καταπατούν τον όρκο τους και αντί να δρουν με γνώμονα το συμφέρον του Έλληνα, τον βυθίζουν στην υποταγή.
Η Κυριακή πρέπει να είναι αργία πρώτα από όλα για να μπορεί ο κάθε άνθρωπος έστω μια μέρα να την αφιερώσει στον εαυτό του. Ο καθένας μας έχει ανάγκη να έχει λίγο χρόνο για την οικογένειά του. Ο καθένας μας πρέπει να έχει την δυνατότητα να τηρήσει τις θρησκευτικές του ευαισθησίες. Ο καθένας πρέπει να έχει την δυνατότητα να έχει μία ημέρα την εβδομάδα να μπορεί να επισκεφθεί ένα συγγενή, ένα φίλο. Ο καθένας μας έχει ανάγκη να ξεκουραστεί από τις  «εκπλήξεις» που βιώνει και ευθύνονται οι δανειστές-δυνάστες και τα εδώ πειθήνιά τους όργανα.

Άλλωστε και ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο σε έξι  ήμερες και την έβδομη ξεκουράστηκε για να θαυμάσει τα έργα του. Προφανώς για την συγκυβέρνηση ο Έλληνας δεν έχει αυτό το δικαίωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου