ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΕ ΣΑΜΟ, ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑ


«ΔΙΝΩ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ» ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΟΥ»

Νέα επίσκεψη στη Σάμο, στη Φθιώτιδα και σε περιοχές της Θεσσαλίας, πραγματοποιεί από σήμερα (14/5/2013) το μεσημέρι ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Απόψε στη Σάμο θα έχει επείγουσα σύσκεψη με τους Πολιτευτές και τα μέλη της Συντονιστικής του Νομού, προκειμένου να καταστρωθεί το σχέδιο δράσεων του Κινήματος στο νησί εν’ όψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Προτεραιότητα θα δοθεί στις παρεμβάσεις που επιβάλλονται για το μεγάλο πρόβλημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Σάμου, της παρακολούθησης της πορείας των επιβεβλημένων προληπτικών μέτρων για την πυροπροστασία, των προβλημάτων της υπολειτουργίας του Νοσοκομείου Σάμου σε συνδυασμό με τη μη αποσύνδεσή του από το Νοσοκομείο της Ικαρίας, της υποστελέχωσης των Δημοσίων Υπηρεσιών κλπ.

Επίσης, ένα σημαντικότατο θέμα που θα απασχολήσει τη σύσκεψη είναι και η αξιολόγηση όλων των στοιχείων που συγκεντρώνονται για το σκάνδαλο του «Φεστιβάλ Καλομοίρης» που έχουν αναδείξει οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μέσα από σειρά Ερωτήσεων που έχει καταθέσει στη Βουλή ο Τέρενς Κουίκ. Στοιχεία τα οποία και θα παραδοθούν στην Εισαγγελία, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο της στο φάκελο που έχει ανοίξει για την πολύ σημαντική αυτή υπόθεση.

Ο Τέρενς Κουίκ θα επισκεφθεί επίσης σήμερα το λιμάνι στο Καρλόβασι, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάρρευση τμήματός του, ζήτημα το οποίο θα θέσει επιτακτικά στην κυβέρνηση για άμεση επίλυση και μέσω κοινοβουλευτικών διαδικασιών, αλλά κα προσωπικών παρεμβάσεων του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο αρμόδιο Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου.

Ο Τέρενς Κουίκ θα επιστρέψει στην Αθήνα την Τετάρτη το απόγευμα και θα αναχωρήσει απευθείας για τη Λαμία, όπου νωρίς το βράδυ θα συναντηθεί και με τους εκεί Πολιτευτές και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Φθιώτιδας, προκειμένου και στο Νομό αυτό να καθοριστούν οι δράσει του Κινήματος για το επόμενο δίμηνο.

Θα πραγματοποιηθεί επίσης επίσκεψη στους χώρους της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας που θα ανοίξει τις πύλες της το Σάββατο.

«Κατά κανόνα οι πολιτικοί εμφανίζονται στα εγκαίνια των εκθέσεων, για τις κορδέλες, τις φωτογραφίες και τα βίντεο. Επειδή αισθάνομαι ότι πάντα είμαι δημοσιογράφος θα πάω στον εργοταξιακό χώρο της έκθεσης για να κάνω… ρεπορτάζ για την προετοιμασία της. Να δω από κοντά εργαζόμενους και εκθέτες και το μόχθο τους, συζητώντας και τα προβλήματά τους, πριν ανάψουν οι προβολείς των εγκαινίων», δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ.

Από την Πέμπτη το απόγευμα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα βρίσκεται στη Θεσσαλία, για τοπικές δράσεις με τη Βουλευτή Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη η οποία έχει υπό την εποπτεία της όλο το συγκεκριμένο γεωγραφικό διαμέρισμα.

Αναλυτικότερο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί με νεότερο Δελτίο Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου