ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ

«Η ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ»
  
Αντιδρώντας σπασμωδικά κατά την τελευταία τηλεοπτική του εμφάνιση, ο τέως βουλευτής και νυν βοηθός της Ν.Δ Γιώργος Καρατζαφέρης επιτέθηκε με ανοίκειους χαρακτηρισμούς στην αναπληρώτρια Γραμματέα της Κ.Ο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Βουλευτή Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η Μ. Χρυσοβελώνη είχε καταγγείλει δημόσια την υπόγεια συνεργασία Ν.Δ – Καρατζαφέρη στο Δήμο Θεσσαλονίκης με αντίδωρο την εκχώρηση στον τελευταίο από την κυβέρνηση Σαμαρά δωρεάν άδειας πανελλαδικής εμβέλειας για το ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι του (ΑΡΤ).

Σχολιάζοντας τα παραπάνω η Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε τα εξής:

«Η αλήθεια πάντα θα πονάει τον Γιώργο Καρατζαφέρη παρά το γεγονός ότι η ετυμηγορία του Ελληνικού λαού τον έστειλε σπίτι του πριν από 1 χρόνο. Αυτό ακριβώς θα του ξανασυμβεί και στο Δήμο Θεσσαλονίκης το 2014.

Η αλήθεια λοιπόν είναι σήμερα, όπως ήταν και τότε, πάρα πολύ απλή. Ο Γ. Καρατζαφέρης απετέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί για την κοινωνία, πατερίτσα του Μνημονιακού συστήματος Σαμαρά, η οποία καταδικάστηκε στην συνείδηση των Ελλήνων πολιτών.

Αυτός είναι άλλωστε κι ο λόγος που έλαβε από την Ν.Δ πανελλαδική άδεια εκπομπής ως δώρο για το κανάλι του. Άξια επομένως η ανταμοιβή του.


Σε ό,τι αφορά τους σε βάρος μου συκοφαντικούς και δυσφημιστικούς χαρακτηρισμούς, επιπέδου Καρατζαφέρη, να είναι βέβαιος πως θα λογοδοτήσει σύντομα για όσα είπε. Κι όταν συμβεί αυτό, δεν θα είναι πλέον παρών ο κ. Σαμαράς για να τον διασώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου