ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ Δ.Ο.Υ. ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ ο οποίος έχει υπό την βουλευτική του εποπτεία και την Εκλογική Περιφέρεια της Λέσβου, κατέθεσε σήμερα Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012 δύο Ερωτήσεις σχετικές με το νησί.
Η μία Ερώτηση αφορά Δεύτερη Πύλη Εισόδου στη Λέσβο, συγκεκριμένα στην Πέτρα, πάγιο αίτημα των τοπικών φορέων, που θα συμβάλλει πολύ αποφασιστικά στην τουριστική προώθηση της περιοχής και η δεύτερη αφορά στο σχέδιο Δ.Ο.Υ. - Καλλικράτης, που κλείνει σταδιακά όλες τις Εφορίες στο νησί, με σοβαρότατες επιπτώσεις στη λειτουργία και των επιχειρηματιών και των κατοίκων, ενός τεράστιου σε μέγεθος νησιού που πάνω απ' όλα έχει και πολύ κακό οδικό δίκτυο.

Και οι δύο Ερωτήσεις, τις οποίες επισυνάπτουμε, κατατέθηκαν μετά από συνεργασία με τον επικεφαλής Πολιτευτή και τέως Βουλευτή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Σπύρο Γαληνό, ο οποίος για τα θέματα αυτά, όπως και για τον Αυτοδιοικητικό Καλλικράτη, είχε κάνει πολλές κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις κατά το παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου