ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, η Νεολαία του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ προβαίνει στην ακόλουθη ανακοίνωση:

«Στη σημερινή ομιλία του ο πρωθυπουργός είπε ότι πρέπει να σταματήσει και να αντιστραφεί η φυγή των νέων ανθρώπων στο εξωτερικό και ότι χωρίς αυτό, όλα τα άλλα δεν έχουν νόημα. Πρόσθεσε ακόμη ότι η Ελλάδα πρέπει να πάψει να τρώει τα παιδιά της.
Του απαντούμε ότι ο ξεριζωμός της νεολαίας από την Πατρίδα άρχισε, μαζί φυσικά με το οργανωμένο ξεπούλημα στους δανειστές και την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, επί πρωθυπουργίας Παπανδρέου και ενώ ο ίδιος ο κ. Σαμαράς ασκούσε μία προσχηματική και υποκριτική αντιπολίτευση προκειμένου να συγκρατηθεί το κύμα λαϊκής αντίδρασης. Συνεχίστηκε με την κυβέρνηση Παπαδήμου, προϊόν συνεταιρισμού του κ. Σαμαρά με τους κ.κ. Παπανδρέου και Βενιζέλο. Και ολοκληρώνεται στην τρέχουσα περίοδο, με τον κ. Σαμαρά επικεφαλής της συγκυβέρνησης των τριών προθύμων.

Να μας κάνει τη χάρη λοιπόν ο πρωθυπουργός να πάψει να χύνει για λογαριασμό της νέας γενιάς κροκοδείλια δάκρυα. Δεν είναι η Πατρίδα που τρώει τα παιδιά της, αλλά ο κ. Σαμαράς και οι κ.κ. Βενιζέλος-Κουβέλης που παίζουν αυτόβουλα το ρόλο του Κρόνου. Ως λόμπυ της νέας γενιάς και λόμπυ της Ελλάδας της εθνικής υπερηφάνειας και ανεξαρτησίας τους ενημερώνουμε και τους τρεις πρόθυμους της συγκυβέρνησης ότι θα μας βρίσκουν μπροστά τους, πάντα και παντού: στους δρόμους, στα αμφιθέατρα, στον στίβο της μάχιμης πολιτικής, στους χώρους της εργασίας. Το μέλλον της Ελλάδας, είναι το μέλλον το δικό μας, το μέλλον της νέας γενιάς και αυτό δεν το εκχωρούμε, ούτε το εκποιούμε σε καμιά Τρόικα, ξενόφερτη ή εγχώρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου