ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ


Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Ν. Φθ/δας συμπαραστέκονται ενεργά στον αγώνα των συν/χων της χώρας, συμμετείχαν στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας τους στην Πλ. Πάρκου στη Λαμία σήμερα Σάββατο 8/9  στις 10 π.μ.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Νομού Φθιώτιδας συμπαραστέκονται στον αγώνα των συνταξιούχων του Νομού Φθ/δας αλλά και όλης της χώρας και συμμετέχουν σε έναν αγώνα δίκαιο και δύσκολο,  ενάντια στην εξόντωση και την εξαθλίωση όλης της Ελλάδας.

Η σημερινή αλλά και η προηγούμενη κυβέρνηση της χώρας μας, αντί, να προστατεύει  τους συνταξιούχους, που έτσι κι αλλιώς, είναι μία κοινωνικά ευαίσθητη τάξη,  έχει βαλθεί σιγά σιγά να την εξολοθρεύσει  και να την εξαθλιώσει αφού «δια στόματος» των πολιτικών μας αρχηγών οι συνταξιούχοι αποτελούν δημοσιονομικό πρόβλημα.
Δυστυχώς αναφέρονται χωρίς κανένα ίχνος σεβασμού και αξιοπρέπειας στις μανάδες και στους πατεράδες μας, που επί σειρά ετών μόχθησαν για την Ελλάδα και τα παιδιά της και σήμερα αντιμετωπίζονται με τον χειρότερο τρόπο
Έχουν όλοι τους δουλέψει και πληρώσει ένα σάπιο σύστημα υγείας και πολιτικής, που σήμερα αρνείται να τους υποστηρίξει και να πράξει τα αυτονόητα.

Έχουν όλοι τους αποδώσει νόμιμα τις κρατήσεις μέσω των μισθών τους, και με τους εκάστοτε ισχύοντες νόμους, αλλά σήμερα, οι συντάξεις έχουν μειωθεί περίπου 45 %. Αν σε αυτές τις μειώσεις συμπεριλάβουμε και την φορολόγηση έμμεση ή άμεση, τότε οδηγούμαστε σε μείωση των αποδοχών τους στο 60 %.

Και όλα αυτά, γιατί ? Για να μπορέσουμε να σώσουμε τις Τράπεζες και ένα σάπιο πολιτικό σύστημα που αρέσκεται να κάνει υποκλίσεις στους δανειστές του. Οι έλληνες συνταξιούχοι και εμείς που φιλοδοξούμε κάποια μέρα να γίνουμε συνταξιούχοι δουλέψαμε σκληρά για τη σύνταξη, την περίθαλψη και τα αυτονόητα.                      Τα απαιτούμε.

Απαιτούμε, η ελληνική κυβέρνηση να μας συμπεριφέρεται όπως το Σύνταγμα της χώρας μας ορίζει.  Με ισότητα και με σεβασμό στους κόπους μας. Απαιτούμε περίθαλψη και φάρμακα, απαιτούμε αξιοπρέπεια και όχι εξαθλίωση. Απαιτούμε επιτέλους την ανταπόδοση των κόπων και των παρακρατημένων επί σειρά ετών χρημάτων μας.

Είναι ντροπή για την κοινωνία μας οι συνταξιούχοι να αντιμετωπίζονται ως δημοσιονομικό πρόβλημα και καθημερινά να βλέπουν τη σύνταξή τους να μειώνεται, να μη μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά τους, να μη μπορούν να πάρουν τα φάρμακά τους, να μη μπορούν να  αισθάνονται ισότιμοι ενός ευρωπαϊκού «κατά τα λεγόμενα κράτους» και να απολαύσουν λίγα ακόμη χρόνια, ήρεμα και ήσυχα όπως αρμόζει σε μία πολιτισμένη και οργανωμένη κοινωνία.

Είναι ντροπή για όλους μας, να βλέπουμε σήμερα εδώ, τις μανάδες μας και τους πατεράδες μας, τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας, να κατεβαίνουν στους δρόμους ζητώντας απλά τα αυτονόητα.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουν τον αγώνα των συν/χων, σέβονται και τιμούν την προσφορά τους στη χώρα και στις οικογένειές τους και θα βρίσκονται πάντα δίπλα τους, γιατί εδώ που είμαστε, είσαστε και εκεί που είστε θα έρθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου