ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Αναφορά προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κ. Αρβανιτόπουλο κατέθεσε χθες 13 Σεπτεμβρίου, ο Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς σχετικά με τα προβλήματα που ταλανίζουν το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου (ΜΣΗ).
Σύμφωνα με το Σύλλογο Γονέων οι υπάρχουσες ελλείψεις διδακτικού προσωπικού και η ανεπάρκεια των ......... 

συγκεκριμένων υποδομών να καλύψουν τις ανάγκες του σχολείου το απαξιώνουν και υποβαθμίζουν την εκπαιδευτική διαδικασία. Ταυτόχρονα ζητά μια ριζική λύση στο πρόβλημα με την κατασκευή νέου κτιρίου Μουσικού Σχολείου.

Ο Σύλλογος επίσης διεκδικεί την σύνδεση των τριών βαθμίδων Δημόσιας Μουσικής Εκπαίδευσης, την πιστοποίηση των μουσικών γνώσεων των αποφοίτων, την οργάνωση διδακτέας ύλης μουσικής παιδείας και αντίστοιχων εκπαιδευτικών βιβλίων.

Αναδεικνύει την ανάγκη διοικητικής στήριξης του σχολείου με τη θέσπιση δύο (2) θέσεων υποδιευθυντών και την πρόσληψη διοικητικού γραμματέα μέριμνας και ζητά την εξασφάλιση των ανάλογων για τη σίτιση των μαθητών πόρων.

Τέλος επισυνάπτει αναλυτικό πίνακα με τα λειτουργικά κενά του ΜΣΗ.

Στην Αναφορά ο Ν. Μαριάς ζητάει απάντηση, ενέργειες και σχετική ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου