ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΪΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ Μ.Κ.Ο ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ


«Τα τελευταία χρόνια διάφορες Μ.Κ.Ο έχουν δεχθεί την επίθεση και την κατακραυγή του κόσμου για την έλλειψη παροχής έργου, ενώ απολαμβάνουν κρατικά χρήματα.

Αυτές τις μέρες εργαζόμενοι στην Μ.Κ.Ο ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ με έδρα την Σάμο ζούνε το δικό τους δράμα μένοντας απλήρωτοι για πάνω από δύο μήνες, χωρίς να έχουν κάποια πληροφόρηση για το πότε θα πληρωθούν.

 Επιπλέον, από το εργατικό κέντρο Σάμου - απορίας άξιον με ποιου την πρωτοβουλία - προτρέπουν τους εν λόγω εργαζόμενους να υπογράψουν σύμβαση επίσχεσης εργασίας.

Την εφιαλτική θέση στην οποία οδηγούνται οι εργαζόμενοι, επιβεβαιώνει η είδηση πως σήμερα το πρωί η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε εργαζόμενο στην εν λόγω Μ.Κ.Ο, ο οποίος είναι και πατέρας 2 παιδιών.

Καλούμε το αρμόδιο υπουργείο να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε να λυθεί άμεσα το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, αφού ειδικά σε περιοχές όπως η Σάμος η εύρεση εργασίας αυτή την εποχή είναι ιδιαίτερα δύσκολη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου