ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


«ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ
ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ KOMMANDANTUR. ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»

Διήμερη επίσκεψη στην Κέρκυρα πραγματοποιεί από σήμερα (Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012) ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει και τη συγκεκριμένη Εκλογική Περιφέρεια υπό τη βουλευτική του εποπτεία.

 Θα έχει συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Σπύρο Σπύρου, το Δήμαρχο Γιάννη Τερπεκλή και το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κκ. Νεκτάριο.

Επίσης, θα έχει συνεργασία με τους Πολιτευτές και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής της Κέρκυρας, Παξών και Διαποντίων νήσων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ προκειμένου να καταγραφούν τα τοπικά προβλήματα τα οποία θα πρέπει ο Τέρενς Κουίκ να προωθήσει είτε με διαδικασίες κοινοβουλευτικού ελέγχου είτε στα αρμόδια Υπουργεία.

Αύριο, Σάββατο στις 2 το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Με αφορμή αυτή την επίσκεψη, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έκανε την εξής δήλωση:

«Πηγαίνω στην Κέρκυρα τις ίδιες μέρες που θα βρίσκεται εκεί ο Εκπρόσωπος της Γερμανικής Kommandantur στην Ελλάδα Χανς Γιοακίμ Φούχτελ. Είναι ένας ακόμα σταθμός μιας μεγάλης περιοδείας που έχει ξεκινήσει σε όλη την Ελλάδα, νομίζοντας ότι μπορεί να κλέψει τα τελευταία ασημικά της Ελλάδας.

Του διαμηνύω ότι για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ένα ανεπιθύμητο πρόσωπο το οποίο έχει «φυτέψει» η Άγκελα Μέρκελ στη χώρα μας αντιγράφοντας αποικιοκρατικές νοοτροπίες.

Θα συνιστούσα σε όλους εκείνους που τους στρώνουν τα κόκκινα χαλιά να θυμηθούν το πολύ απλό: «φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας».

Επίσης, συνιστώ οι προσκυνημένοι στον Φούχτελ να διαβάσουν πολύ προσεκτικά τη χθεσινή ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κέρκυρας.

Η ΕΛΛΑΔΑ δεν ξεπουλιέται, επειδή το θέλει το 4ο Οικονομικό Ράιχ. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, παρά τα Μνημόνια που υπέγραψαν Παπανδρέου Βενιζέλος και Σαμαράς με τους τοκογλύφους, εκχωρώντας την Εθνική μας κυριαρχία, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου