ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ


Συνάντηση με τον Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο είχε η Βουλευτής Δωδεκανήσου και Υπεύθυνη του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Ναυτιλίας, Μίκα Ιατρίδη.

Αντικείμενο της συνάντησης, ήταν οι δράσεις του Τομέα Ναυτιλίας και οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει, μεταξύ άλλων, για ζητήματα, όπως, η κατάσταση που επικρατεί στο Λιμενικό Σώμα με την αναμενόμενη μείωση στα ειδικά μισθολόγια και την ταυτόχρονη αύξηση των υποχρεώσεών του, λόγω του κύματος λαθρομετανάστευσης στο Αιγαίο, οι ασφυκτικές οικονομικές συνθήκες, κάτω από τις οποίες λειτουργεί η ακτοπλοΐα, η λιμενική πολιτική. Παράλληλα, καθορίστηκε το πλαίσιο των μελλοντικών παρεμβάσεων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, στο χώρο της Ναυτιλίας.

Μετά το τέλος της συνάντησης και αφού η Βουλευτής Δωδεκανήσου, πληροφορήθηκε για την απαίτηση του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, να ακυρωθεί από το Δήμο Ρόδου ο διαγωνισμός για τη μαρίνα του Μανδρακίου, λόγω του ότι η μαρίνα «ανήκει» πλέον στο ΤΑΙΠΕΔ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχα μια χρήσιμη συνάντηση με τον Πρόεδρό μας Πάνο Καμμένο, για τα ζητήματα της Ναυτιλίας. Για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, η Ναυτιλία αποτελεί ζωτικό κομμάτι της οικονομίας μας και της αποδίδουμε τη μέγιστη σημασία, όπως φαίνεται και από το πρόγραμμα μας, το οποίο από την πρώτη στιγμή, θέσαμε στην κρίση των συμπατριωτών μας.

Μόλις σήμερα, πληροφορήθηκα για την αποστολή εγγράφου, με το οποίο το ΤΑΙΠΕΔ ανατρέπει τις αποφάσεις των τοπικών κοινωνιών των Δήμων Ρόδου, Αργοστολίου και Χίου, να προχωρήσουν στην αξιοποίηση των τουριστικών λιμένων, προς όφελος της τοπικής οικονομίας και των πολιτών τους.

Είναι προφανές, ότι οι δανειστές μας, θέλουν να έχουν αυτοί τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, στην «αξιοποίηση» της περιουσίας του ελληνικού λαού, με όχημα το ΤΑΙΠΕΔ. Με απλά λόγια, να ξεπουλήσουν τη δημόσια περιουσία μας, σε αυτούς που οι ίδιοι επιθυμούν. Αποδεικνύεται στην πράξη, για μια ακόμη φορά, ότι, οι θέσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ περί παράδοσης της περιουσίας των Ελλήνων, ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα.

Οι ευθύνες των υποστηρικτών του μνημονίου σε όλη την Ελλάδα, αλλά και εδώ στα Δωδεκάνησα, είναι μεγάλες και οι ίδιοι, είναι υπόλογοι στον Δωδεκανησιακό λαό, τον οποίο κορόιδεψαν με τις υποσχέσεις τους, στις εκλογές του Ιουνίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου