ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ


Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή, με τα μέλη του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, οι εκπρόσωποι των ομολογιούχων ανέπτυξαν στον κ. Καμμένο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας του «κουρέματος» των ομολόγων, τονίζοντας ότι στην πράξη έγινε βίαιη δήμευση των περιουσιακών στοιχείων φυσικών προσώπων που τα είχαν εμπιστευτεί στο ελληνικό δημόσιο.

Από την πλευρά του ο κ. Καμμένος πρότεινε να δοθούν ομόλογα γης 10ετούς ή 5ετούς διάρκειας στους ιδιώτες ομολογιούχους και τόνισε ότι το PSI έγινε βίαια, χωρίς να ερωτηθεί κανένας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Τέρενς Κουίκ, ο Γραμματέας του Κινήματος Μιχάλης Γιαννάκης και ο Συντονιστής Γραμματέας Εργασιακών και Κοινωνικών Θεμάτων και Αυτοδιοικητικών Υποθέσεων Γιάννης Μανώλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου