ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ, ΦΛΩΡΙΝΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Περιοδεία σε Κοζάνη, Φλώρινα, Καστοριά θα πραγματοποιήσει από αύριο (16/11/2012) μέχρι την Κυριακή ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.
Μαζί του θα είναι και η Βουλευτής Κοζάνης Ραχήλ Μακρή η οποία έχει τη βουλευτική εποπτεία και των τριών αυτών Εκλογικών Περιφερειών.

Με εντολή του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου έχουν προγραμματιστεί συσκέψεις και με τις τρεις κατά τόπους Συντονιστικές Επιτροπές του Κινήματος, ενώ ειδικότερα στη Φλώρινα θα υπάρξουν συναντήσεις με τα Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, του Εμπορικού Συλλόγου και σωματείων εργαζομένων της ΔΕΗ, όπως επίσης με ανέργους, αλλά και φοιτητές/καθηγητές της Σχολής Καλών Τεχνών που κινδυνεύει με μνημονιακό κλείσιμο.

Το βράδυ, ο Τέρενς Κουίκ θα πάρει μέρος σε ημερίδα που διοργανώνουν οι Bloggers της Δυτικής Μακεδονίας με θέμα «Το blog-άρισμα της ορθής επικοινωνίας των γεγονότων προς τον Έλληνα πολίτη».

Στην ημερίδα θα παρέμβει μέσω Skype από την Αθήνα ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τέρενς Κουίκ ήταν ο πρώτος δημοσιογράφος που είχε καθιερώσει στην ελληνική τηλεόραση επίσημη εκπομπή για τα blogs, δύο φορές την εβδομάδα (κανάλι Κόντρα) με τον τίτλο «Ο Τέρενς Blog-άρει» και συμπαρουσιάστριά του την Αλεξάνδρα Τράγκα.

Την Κυριακή ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα έχει στη Καστοριά συνάντηση με εμπόρους-εξαγωγείς γούνας, θα επισκεφθεί συνοριοφυλάκια και θα έχει συνάντηση με τον τέως Δήμαρχο Μεσοποταμίας Χαράλαμπο Σωτηριάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου