ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ κ. ΦΟΥΧΤΕΛ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


«Η κ. Μέρκελ αποφάσισε να εγκαταστήσει ως μόνιμο παρατηρητή των ελληνικών ΟΤΑ, τον Χανς Γιοακίμ Φούχτελ, γιατί η Γερμανία έχει βάλει στο στόχαστρό της, μεταξύ άλλων, τους ΟΤΑ και συγκεκριμένα τη διαχείριση των απορριμμάτων. Ο διετής βομβαρδισμός ενημέρωσης σχετικά με τις «σύγχρονες τεχνολογίες καύσης απορριμμάτων» που αναπτύσσουν γερμανικές εταιρείες, δεν έπεισαν.
Οι συνεχείς συγκεντρώσεις που διοργανώνει ο κ. Φούχτελ με καλεσμένους δημάρχους απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά ειδικότερα από τη Βόρεια Ελλάδα, πάντα στέφονται με επιτυχία για τους γερμανούς επιχειρηματίες. Το θράσος του κ. Φούχτελ, με την ανοχή της ελληνικής κυβέρνησης, έχει ξεφύγει από κάθε όριο με αποτέλεσμα ο Γερμανός Gruppenführer να παρεμβαίνει σε πολιτικά ζητήματα.

Ο κ. Φούχτελ ανακάλυψε «μελέτες και έρευνες που έδειξαν ότι για εργασίες όσον αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση απαιτούνται 3000 εργαζόμενοι στην Ελλάδα, ενώ στη Γερμανία η δουλειά διεκπεραιώνεται με 1000 άτομα». Ο εντεταλμένος της γερμανίδας καγκελαρίου τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ των απολύσεων χωρίς να έχει καμία αρμοδιότητα. Εκτός και αν έχει, αλλά δεν το γνωρίζουμε.

Δήλωσε πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ένας θησαυρός που πρέπει να εκμεταλλευτούμε γιατί μέχρι τώρα το καθεστώς των ΟΤΑ και της Ευρώπης ήταν μόνο για θέματα χρηματοδοτήσεων.

Έχει έρθει η ώρα να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας, τους δήμους μας και τη χώρα μας. Όχι από άγνωστους εχθρούς, αλλά από τους Φούχτελ, τους Σαμαράδες και τις λοιπές ορντινάντσες της Μέρκελ.

Η απάντηση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δια της συντονιστικής επιτροπής Θεσσαλονίκης, των πολιτευτών και της Βουλευτού Β' Θεσσαλονίκης κ. Σταυρούλας Ξουλίδου δόθηκε έξω από την εμπορική πύλη της Δ.Ε.Θ. σήμερα το πρωί μαζί με τα σωματεία των εργαζομένων στους ΟΤΑ:

«Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου