ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


Διήμερη επίσκεψη στην Κέρκυρα θα πραγματοποιήσει αύριο (3/11/2012) ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ υπό τη βουλευτική εποπτεία του οποίου βρίσκεται και αυτή η Εκλογική Περιφέρεια.
Ο Τέρενς Κουίκ θα επισκεφθεί το Επιμελητήριο Κέρκυρας όπου θα συναντηθεί  με παραγωγικούς φορείς και εκπροσώπους συλλόγων και σωματείων.

Συγκεκριμένα θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμποροβιοτεχνών και Επαγγελματιών Κέρκυρας (ΟΕΒΕΚ), την Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου και τον Πρόεδρο των Πρατηρίων Καυσίμων.

Συναντήσεις θα πραγματοποιήσει επίσης και με τον Πρόεδρο του Σωματείου Εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων, τους Προέδρους της Ένωσης Αστυνομικών και Πυροσβεστών Κέρκυρας και τον Πρόεδρο των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μετά το τέλος των συναντήσεων, ο Τέρενς Κουίκ, στο χώρο του Επιμελητηρίου, θα απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων των τοπικών  Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Τέρενς Κουίκ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα χωριά Άγιος Μάρκος Κορακιάνας, Αντιπερνοί, Καρουσάδες και Αυλιώτες, όλα κοινότητες του βόρειου συγκροτήματος της Κέρκυρας.

Την Κυριακή το πρωί, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία και τη λιτάνευση του Ιερού Σκηνώματος του Αγίου Σπυρίδωνος σε ανάμνηση του θαύματος της πανώλης.

Την Κυριακή το μεσημέρι, ο Τέρενς Κουίκ θα έχει συνάντηση και συνεργασία με Πολιτευτές και Συντονιστές του Κινήματος στο νησί, προκειμένου να καταγραφούν πλήρως όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο και αργά το βράδυ θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Στο ταξίδι θα συμμετέχει η Νατάσα Χαραλάμπους, συντονίστρια - σύνδεσμος του Πολιτικού Γραφείου του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με τα στελέχη του Κινήματος στην Εκλογική Περιφέρεια της Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου