ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΘ


Η Υπεύθυνη Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Βουλευτής Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Σταυρούλα Ξουλίδου εξέφρασε τα θερμά της συγχαρητήρια για την κατάκτηση της πρώτης θέσης από την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Νεανίδων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Περθ της Αυστραλίας:

 «Μετά την πρώτη θέση στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, τα χρυσά κορίτσια κάνουν ακόμη μια φορά υπερήφανη την Ελλάδα με την πρωτιά τους.

Φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας, πως παρά την οικονομική δυσπραγία, παρά το γεγονός ότι η Κυβέρνηση γυρνάει την πλάτη στη νεολαία μας, τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ αντιστέκονται, αγωνίζονται και τελικά νικούν.

Θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες, στους προπονητές και στην Ομοσπονδία τους, και ελπίζουμε ότι η Πολιτεία θα επιβραβεύσει και έμπρακτα ως οφείλει τις αθλήτριες αυτές.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου