ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ κ. ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΟΥ «ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ» ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ


«Η Συγκυβέρνηση διολισθαίνει στον δρόμο του ολοκληρωτισμού»


Σχολιάζοντας την χθεσινή απόφαση του κ. Σαμαρά να συνεχίσει το Υπουργείο Οικονομικών την παράνομη είσπραξη μέσω της ΔΕΗ του «χαρατσιού» στα ακίνητα, η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Είμαστε αντιμέτωποι με μια Συγκυβέρνηση που μόνιμα παρακάμπτει τη Βουλή και τώρα αγνοεί και την Δικαιοσύνη. Η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που έκρινε παράνομη την είσπραξη του ΕΕΤΗΔΕ από την ΔΕΗ αντικαθίσταται από μιαν απλή επιστολή του κ. Στουρνάρα προς την ΔΕΗ που ζητά την συνέχιση της παρανομίας.

Η ουσιαστική νόθευση τόσο της δικαστικής όσο και της νομοθετικής εξουσίας από την Συγκυβέρνηση ισοδυναμεί με αλλοίωση του πολιτεύματος και οδηγεί στην εγκαθίδρυση ενός ψευδοδημοκρατικού καθεστώτος στη χώρα. Κανένα από τα 3 υπό εξαφάνιση κόμματα που λειτουργούν ως Τρόικα εσωτερικού δεν έχει το δικαίωμα να πάρει μαζί του στο γκρεμό την Ελλάδα και τους Έλληνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου