ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Κ.Ο. ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ)


Με αντιπροσωπεία μελών της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων  συναντήθηκαν σήμερα στα γραφεία του κόμματος, ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος και ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Κώστας Μαρκόπουλος.

Η Συντονιστική Επιτροπή παρέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας, κατήγγειλε τον απρόκλητο ξυλοδαρμό που υπέστη από τις αστυνομικές δυνάμεις και ζήτησε από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ να μην ψηφίσουν μέτρα που οδηγούν στην ιδιωτικοποίηση της πρόνοιας και της ειδικής αγωγής.
Από την πλευρά του ο κ. Μαρκόπουλος δήλωσε ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα είναι δίπλα στα άτομα με ειδικές ανάγκες, «όχι για να χαϊδέψουμε αυτιά, αλλά γιατί έτσι είναι το σωστό» όπως τόνισε χαρακτηριστικά. Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας υπογράμμισε ταυτόχρονα, ότι το κόστος της αναπηρίας ήταν και πρέπει να παραμείνει,  αρμοδιότητα της πολιτείας.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο υπεύθυνος του τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Υγείας Βουλευτής Α’ Πειραιώς Παναγιώτης Μελάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου