ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ


«Άμεσο ξεκαθάρισμα της ηγεσίας του ΤΑΙΠΕΔ»

Σε σχέση με την συνεχιζόμενη προστασία της κυρίας Παπακωνσταντίνου, συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ, από τον πρόεδρο του Ταμείου κ. Αθανασόπουλο, η Αναπληρώτρια Γραμματέας της Κ.Ο και Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε τα εξής:

 «Προκαλεί εντύπωση η συνεχιζόμενη απροθυμία του κ. Αθανασόπουλου να αποδεχθεί την παραίτηση της κυρίας Παπακωνσταντίνου. Παραπέμποντας το θέμα στο Δ.Σ ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ το μόνο που κατάφερε είναι να δημιουργήσει και νέα ερωτηματικά για τον ρόλο που παίζει και τις προθέσεις του.

Είναι εντυπωσιακό επίσης το γεγονός ότι το Δ.Σ του ΤΑΙΠΕΔ δεν κατάφερε ακόμη να συνεδριάσει. Τα αντανακλαστικά που επιδεικνύει είναι σίγουρα εξαιρετικά αργά σε σύγκριση με τις εξπρές διαδικασίες που ακολούθησε για μεγάλες και περίπλοκες ιδιωτικοποιήσεις όπως αυτές των ΔΕΠΑ – ΔΕΣΦΑ, τις οποίες πράγματι προώθησε με εκπληκτική ταχύτητα...

Και μιας και ανέφερα τον κ. Αθανασόπουλο και το Δ.Σ του ΤΑΙΠΕΔ, τους υπενθυμίζω ότι περιμένω εδώ και 2 μήνες την απάντηση τους σε ερώτηση που κατέθεσα σχετικά με τα προσόντα μελών του. Η σιωπή τους επιβεβαιώνει δυστυχώς πως ανάμεσα τους υπάρχουν άτομα χωρίς ούτε καν πτυχίο πανεπιστημίου!

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αναμένουμε εκτός της άμεσης απομάκρυνσης της κυρίας Ελένης Παπακωνσταντίνου από το Ταμείο και της παραίτησης του κυρίου Τάκη Αθανασόπουλου, και τις παραιτήσεις εκείνων των μελών Δ.Σ του ΤΑΙΠΕΔ τα οποία επικαλούνται ανύπαρκτους ακαδημαϊκούς τίτλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου