ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


Την επίσκεψή του στο Νομό Φθιώτιδας, ολοκλήρωσε  ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Τέρενς Κουίκ, παριστάμενος στη Θεία λειτουργία και την επιμνημόσυνη δέηση, στη μνήμη του Μακαριστού ιερομόναχου Βησσαρίωνα στην Ι. Μ. Αγάθωνος, χωροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη  Φθ/δας κ.κ. Νικολάου.
Το Σάββατο ο κ. Κουίκ αφού συναντήθηκε με το Δήμαρχο Στυλίδας κ. Γκλέτσο, ενημερώθηκε για τα προβλήματα της περιοχής και ιδιαίτερα για την αναστολή λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Στυλίδας.
Αργότερα περιηγήθηκε  στο κέντρο της Λαμίας όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς της λαϊκής αγοράς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο κλάδος, αλλά και γενικότερα για την πορεία της αγοράς. Στη συνέχεια πραγματοποίησε συνάντηση με παράγοντες της οικονομικής  ζωής του τόπου, συζητώντας για την ανάπτυξη και την ανεργία στην περιοχή, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δομοκού κ. Σύρο όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα προβλήματα του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου