ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ


Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος και η Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Σταυρούλα Ξουλίδου, στα πλαίσια των δράσεων αλληλεγγύης της Συντονιστικής Επιτροπής και των εθελοντών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ της Θεσσαλονίκης, συμμετείχαν στην προσπάθεια που κάνει ο Ερυθρός Σταυρός να παρέχει βοήθεια στο σπίτι σε συμπολίτες μας.
Οι εθελοντές του Ε.Ε.Σ., ο πρόεδρος και όλο το προσωπικό συμμετέχει με σκληρή δουλειά. Παρούσα ήταν επίσης και η κ. Βούλα Πατουλίδου, η οποία τόνισε ότι κανένας συνάνθρωπός μας δεν βρίσκεται μόνος του.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στεκόμαστε αρωγοί σε οποιαδήποτε κίνηση αλληλεγγύης και θέλουμε να διαμηνύσουμε ότι θα είμαστε παρόντες σε κάθε δράση που θα ενισχύει ανθρώπους που βρίσκονται σε αδιέξοδο λόγω της έκρυθμης οικονομικής δίνης. Το σύνθημα του Ερυθρού Σταυρού είναι «Όσο υπάρχουν άνθρωποι» και εμείς έμπρακτα θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα στις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου