ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος στα πλαίσια των δράσεων αλληλεγγύης της συντονιστικής επιτροπής Θεσσαλονίκης και των εθελοντών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ παρέδωσε τρόφιμα στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Θεσσαλονίκης για την στήριξη του έργου του και προκειμένου να δοθούν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Τα τρόφιμα παρέλαβαν για λογαριασμό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Δέντσορας και η τομεάρχης προώθησης εθελοντισμού του Ερυθρού Σταυρού Βούλα Πατουλίδου.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος έκανε την εξής δήλωση:

 «Στα πλαίσια των δράσεων αλληλεγγύης η συντονιστική επιτροπή και οι εθελοντές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ της Θεσσαλονίκης συμμετέχουμε στην προσπάθεια που κάνει ο Ερυθρός Σταυρός να παρέχει βοήθεια στο σπίτι σε ανθρώπους, σε συμπολίτες μας, που το χρειάζονται.

Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε από εδώ ,από τον ερυθρό Σταυρό, είναι ότι όλοι οι Έλληνες είμαστε έτοιμοι να συμμετέχουμε με πράξεις αλληλεγγύης. Κανείς δεν είναι μόνος του και αναφέρομαι ιδιαίτερα στους  ανθρώπους που έχουν φθάσει στο αδιέξοδο. Μαζί θα αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματα, δεν είναι εύκολα για κανέναν, για κάποιους είναι πολύ πιο δύσκολα αλλά όπως είπε και η Βούλα Πατουλίδου, κανείς δεν είναι μόνος του. Το σύνθημα του Ερυθρού Σταυρού είναι «Όσο υπάρχουν άνθρωποι».

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ,τον πρόεδρο και όλο το προσωπικό που με σκληρή δουλειά σε 24ωρη βάση, σε συνθήκες ειρήνης αλλά και σε συνθήκες πολέμου-και μάλλον τώρα βρισκόμαστε σε συνθήκες πολέμου- βρίσκονται πάντα δίπλα στις Ελληνίδες και τους Έλληνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου