ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Λέμε ΟΧΙ στα χρυσωρυχεία στο Πέραμα Θράκης! Ο αγώνας συνεχίζεται εδώ στο κέντρο των αποφάσεων, την Αθήνα, όπου μαζί με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Γιαννακίδη, τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Λαμπάκη, και άλλους εκπροσώπους φορέων, είχαμε μια σειρά συναντήσεων που ξεκίνησε με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρα , συνεχίστηκε με τον Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνο Καμμένο και ολοκληρώθηκε για σήμερα με την Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε. κ. Αλέκα Παπαρήγα.
Οι συναντήσεις αυτές έγιναν προκειμένου να αναδείξουμε και να τονίσουμε τη θέληση του Θρακιώτικου λαού, αλλά και για να βρούμε συμμάχους προκειμένου να πιέσουμε τους συγκυβερνώντες και κυρίως τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, να πάρουν πίσω την απόφαση για την αδειοδότηση εξόρυξης χρυσού στη ΘΡΑΚΗ μας.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται και αύριο με νέες συναντήσεις. Ελπίζουμε να πετύχουμε το στόχο μας, ο οποίος είναι κοινός και ενιαίος, πέρα από κόμματα και πολιτικές πεποιθήσεις. Άλλωστε η καταστροφή που θα φέρουν τα χρυσωρυχεία στον τόπο μας θα είναι ανεπανόρθωτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου