ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ-ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΙΚΑΡΙΑΣ

Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παναγιώτης Μελάς και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Βασίλης Καπερνάρος συναντήθηκαν σήμερα στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή, με εκπροσώπους του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας Ικαρίας.

Το προσωπικό του νοσοκομείου ενημέρωσε τους κ.κ. Μελά και Καπερνάρο, για την απόφαση του υπουργείου Υγείας να διασυνδέσει το νοσοκομείο Ικαρίας με εκείνο της Σάμου, τονίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο ανοίγει ο δρόμος για το κλείσιμο τμημάτων του νοσοκομείου Ικαρίας και για την υποβάθμιση των υπηρεσιών του. Παράλληλα, ζήτησαν τη στήριξη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για να λειτουργήσει το νοσοκομείο Ικαρίας αυτοτελώς και ανεξάρτητο.


Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Παναγώτης Μελάς και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Βασίλης Καπερνάρος εξέφρασαν την πλήρη συμπαράστασή τους στα αιτήματα του προσωπικού του νοσοκομείου και δεσμεύθηκαν να συνυπογράψουν μαζί με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, σχετική τροπολογία, η οποία και θα συζητηθεί την προσεχή Τετάρτη στην Ολομέλεια της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου