ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ

Μ. Χρυσοβελώνη: «Η ΝΔ κλείνει την ΕΡΤ και ανοίγει πανελλαδικό κανάλι στον Καρατζαφέρη»
  
Κατά την σημερινή συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής της πρότασης νόμου για την «Ίδρυση Εθνικού Ταμείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γενεών» αναφέρθηκε και το ζήτημα του πραξικοπηματικού κλεισίματος της ΕΡΤ. Η αναπληρώτρια Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη τοποθετήθηκε σχετικά διευκρινίζοντας τα εξής:

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ περιμένουμε από όλους όσους ξιφουλκούν από προχθές για την σωτηρία της δημόσιας τηλεόρασης να βγουν και να την στηρίξουν έμπρακτα. Ελπίζω ειλικρινά ότι σε αυτή τη προσπάθεια θα μας ακολουθήσει τελικά και το ΠΑΣΟΚ. Εύχομαι βέβαια να με διαψεύσουν οι συνάδελφοι του ΠΑΣΟΚ όμως η στάση του μέχρι τώρα στο θέμα της ΕΡΤ ήταν επαμφοτερίζουσα.

Μιλάω για τα «κλαψουρίσματα» που ακούσαμε από κάποιους στο ΠΑΣΟΚ την ώρα που έκλεινε η ΕΡΤ. Έχετε λοιπόν σήμερα κύριοι συνάδελφοι του ΠΑΣΟΚ την ευκαιρία να αποδείξετε ότι κακώς σας καταλογίζουν πολιτική δειλία. Σας θυμίζω ότι με νόμο δικό σας -το άρθρο 66 του ν.4002- το ίδιο το ΠΑΣΟΚ τον Αύγουστο του 2011 είχε προγράψει οριστικά την ΕΡΤ με τρόπο ρητό, ο οποίος δεν άφηνε καμία αμφιβολία για την κατάληξη της.

Σήμερα το ΠΑΣΟΚ έχει την ευκαιρία αντί να κλαψουρίζει και να κρύβεται πίσω από τον κ. Σαμαρά, να μας διαψεύσει όλους. Να πάρει ο κ. Βενιζέλος με θάρρος ξεκάθαρη θέση απέναντι στον κ. Σαμαρά και υπέρ της Ελληνικής κοινωνίας. Να μην επιβεβαιώσετε την αίσθηση πολιτικής αδυναμίας που οδηγεί το ΠΑΣΟΚ στην οριστική εξαφάνιση. Να πάψετε να μένετε παθητικοί θεατές του κλίματος ανωμαλίας που καλλιεργεί η ΝΔ στη χώρα.


Σε αυτό το θέμα είμαστε υποχρεωμένοι όλοι μας να πάρουμε δημόσια θέση. Και πάνω από όλα οι συνάδελφοι της Συγκυβέρνησης οφείλουν να αποφασίσουν αν σκοπεύουν να μείνουν στην ιστορία ως εκείνοι που ανέχτηκαν το κλείσιμο της Δημόσιας Τηλεόρασης, την ώρα που ο κ. Σαμαράς δωρίζει πανελλαδική άδεια εκπομπής στον Γιώργο Καρατζαφέρη για το ιδιωτικό του κανάλι! Η επιλογή είναι δική σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου