ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΑΝΤΙΦΕΝΤΕΡΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Πολιτικής Ομάδας των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών, Μεταρρυθμιστών και Συντηρητικών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ευρωβουλευτή κ. Martin Callanan και τον Γ.Γ. κ. Frank Barrett καθώς επίσης και με τον Γ.Γ. της Συμμαχίας των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών, Μεταρρυθμιστών και Συντηρητικών, Ευρωβουλευτή κ. Daniel Hannan είχε χθες 1/7/2013 στο Στρασβούργο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και μέλος της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Ελληνικού Κοινοβουλίου, βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς.

Στην εν λόγω συνάντηση ο Νότης Μαριάς, αφού μετέφερε στους Ευρωπαίους Αντιφεντεραλιστές τις θερμές ευχές του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνου Καμμένου, συζήτησε μαζί τους υπό την ιδιότητα του μέλους της Διάσκεψης των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) (COSAC) την πρακτική οργάνωση τρόπων διακοινοβουλευτικής συνεργασίας στο πλαίσιο της COSAC.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου