ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΚΟΥ


«Εκφράζω στην οικογένεια του εκλιπόντος και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ τα θερμά συλλυπητήρια, τόσο τα δικά μου όσο και του Προέδρου του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Πάνου Καμμένου, αλλά και τη λύπη των μελών της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για τον αδόκητο θάνατο του φίλου, συναδέλφου Θανάση Νάκου.

Τον γνώριζα χρόνια και τον παρακολουθούσα ως καταξιωμένο επαγγελματία, αλλά και από τα πρώτα βήματά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και μετά στην κεντρική πολιτική σκηνή, όχι μόνο ως εκπρόσωπο της Μαγνησίας, αλλά και ως αντιπρόεδρο της Βουλής. Τον είδα να πασχίζει για ένα καλύτερο αύριο του τόπου μας, συχνά υπό αντίξοες συνθήκες. Πέτυχε πολλά και σημαντικά ως υφυπουργός Εσωτερικών και σχεδίασε ακόμα περισσότερα έργα που αποτελούν παρακαταθήκη, όχι μόνο για τη Μαγνησία αλλά για ολόκληρη την Ελλάδα.

Η απώλεια του γεμίζει με θλίψη όλους όσους τον γνωρίσαμε και αφήνει ένα μεγάλο, δυσαναπλήρωτο κενό στη Βουλή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου