ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ


«ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ»


Ο Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος και η υπεύθυνη του τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων βουλευτής  Α’ Θεσσαλονίκης, Χρυσούλα Γιαταγάνα, επισκέφθηκαν σήμερα τον Άρειο Πάγο  και με την παρουσία τους στην συγκέντρωση
                                                      διαμαρτυρίας του δικαστικού κλάδου, στήριξαν τα αιτήματά 
                                                      τους.

Ο κ. Μαρκόπουλος σε δηλώσεις του προς τους προέδρους, δικαστών, εισαγγελέων, Ελεγκτικού Συνεδρίου, ξεκαθάρισε ότι τα επερχόμενα μέτρα οδηγούν στην εξαθλίωση το Δικαστικό Σώμα και σε υπονόμευση την αποστολή του.

«Αν η κυβέρνηση στήριζε ουσιαστικά το έργο της δικαιοσύνης και ειδικότερα των οικονομικών εισαγγελέων, τόνισε ο Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, «είναι βέβαιο ότι τα έσοδα του κράτους θα ήταν μεγαλύτερα από ότι επιτυγχάνουν οι άδικες περικοπές των μισθών του Δικαστικού Σώματος.
   
 Αντίθετα, η τρικομματική κυβέρνηση φαίνεται πως επιθυμεί να μείνει στην ιστορία ως η κυβέρνηση της συγκάλυψης των οικονομικών εγκλημάτων και της εξαθλίωσης του Δικαστικού Σώματος.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης δείχνει να μην αντιλαμβάνεται το βάρος των ευθυνών του. Είναι συνένοχος ακόμα και αν θέλει να φαίνεται τεχνικά απών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου