ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος μιλώντας σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής και αναφερόμενος στην λίστα του ΣΔΟΕ η οποία είχε διαρρεύσει και στην οποία αναγράφονταν ονόματα πολιτικών προσώπων δήλωσε τα εξής:  

«Κύριε Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ζήτησα το λόγο διότι σε αυτή εδώ την Αίθουσα, στο ναό της Δημοκρατίας, πρέπει να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα.
Πριν από λίγο επισκέφτηκα τον Ειδικό Γραμματέα του ΣΔΟΕ, τον κ. Στυλιανό Στασινόπουλο, κατόπιν της εξωδίκου, της οποίας είχα καταθέσει χθες και την οποία πήγα στον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Οικονομικών, στον Υφυπουργό, τον κ. Μαυραγάνη και στον κ. Στασινόπουλο, σχετικά με την ύπαρξη ή μη λίστας του ΣΔΟΕ η οποία αναφέρει τα τριάντα έξι πολιτικά πρόσωπα, μεταξύ αυτών κι εμού. Και προσκόμισα τους τίτλους του υποθηκοφυλακείου που αναφερόταν στη δήθεν καταγγελία, ότι δεν έχω κανένα ακίνητο στο όνομά μου.

Ο κ. Στασινόπουλος, ο Ειδικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ, προς τιμήν του μου απάντησε, σε αντίθεση με τον Υφυπουργό, τον κ. Μαυραγάνη, ο οποίος πρέπει να μάθει να λειτουργεί όχι ως ανιψιός τραπεζίτη, αλλά ως Υπουργός της Ελληνικής Κυβέρνησης, ότι δεν υφίσταται λίστα του ΣΔΟΕ και ότι είναι ψέματα και στημένη ιστορία.

Ο κ. Μαυραγάνης χθες, στις 8 η ώρα έστειλε επιστολή, με την οποία έλεγε «δεν μπορώ να σας δώσω κανένα στοιχείο, διότι διεξάγεται έρευνα από την Εισαγγελία». Και ο Προϊστάμενος του ΣΔΟΕ, ο υφιστάμενός του, έντιμα και καθαρά και αντιλαμβανόμενος τι έλεγα στο εξώδικο, απαντάει, με αριθμό πρωτοκόλλου 44, προς εμένα τα εξής:

«Σε απάντηση της από 01/10/2012 εξώδικης δήλωσης – διαμαρτυρίας και πρόσκλησης, σας γνωρίζουμε ότι σε σχέση με όσα αναφέρονται από εσάς στην ανωτέρω εξώδικη δήλωσή σας, ουδεμία λίστα στην οποία αναγράφεται το όνομά σας, υπάρχει στην υπηρεσία μας.»

Το καταθέτω για τα Πρακτικά της Βουλής.

Εδώ, λοιπόν, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, προκύπτει πλέον ένα σοβαρό θέμα. Το σοβαρό θέμα έχει να κάνει με το γεγονός ότι κάποιοι πήραν στα χέρια τους από τη γαλλική κυβέρνηση τη λίστα των 1.991 ατόμων, Ελλήνων πολιτών που έβγαλαν χρήματα στην Ελβετία παράνομα, αδήλωτα, προκειμένου να εξαγοράσουν την πτωχευμένη Ελλάδα όταν την οδηγούσαν στην πτώχευση κατόπιν των δικών τους ενεργειών.

Το stick αυτό ο συνέταιρος της κυβέρνησης ο κ. Βενιζέλος, αντί να το χρησιμοποιήσει μέσω του ελεγκτικού μηχανισμού, δηλαδή του ΣΔΟΕ, το πήρε στο σπίτι του και μόνο όταν αποκαλύφθηκε το που εβρίσκετο η λίστα, το πήγε σαν παιδάκι που έχει κλέψει την μαρμελάδα στο μέγαρο Μαξίμου και το παρέδωσε στον Πρωθυπουργό και ο Πρωθυπουργός στο διοικητή του ΣΔΟΕ και ο διοικητής του ΣΔΟΕ στον εισαγγελέα των Οικονομικών, τον κ. Πεπόνη.

Και εδώ προκύπτει και το άλλο ερώτημα: Πώς ο τέως διοικητής του ΣΔΟΕ ο κ. Διώτης, ενώ είχε στα χέρια του υλικό που χρησιμοποίησε η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, της Γαλλίας, της Γερμανίας και βρήκαν τους απατεώνες που έβγαζαν παράνομα λεφτά έξω και αδήλωτα και τους έπιασαν, κατ’ εντολή του κ. Βενιζέλου, του πολιτικού του προϊστάμενου, το απέκρυψε και δεν ενήργησε; Και ρωτώ την κυβέρνηση: Τον καλύπτετε ή όχι;

Σας λέω και το επόμενο. Κάποια ονόματα που βγήκαν σε αντιπερισπασμό κατ’ εντολή του κ. Βενιζέλου, φοβούμαι ότι ο κ. Διώτης τα έστειλε σε υπηρεσίες ενώ είχαν μπει στο αρχείο στις 9/5, την επομένη των πρώτων εκλογών.

Από εδώ, λοιπόν, αρχίζει η έρευνα και όσοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα σας λέμε ξεκάθαρα, θα μας έχετε απέναντι σας. Σταματήστε να καλύπτετε τους απατεώνες και τους κλέφτες. Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο. Θα ενωθούμε οι υπόλοιποι Έλληνες για να βάλουμε στην άκρη εκείνους που συντηρούν το σύστημα της συγκυβέρνησης και τους τραπεζίτες και τους πιστωτές της χώρας που οδηγούν τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση.

Ευχαριστώ πολύ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου