ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα με το προεδρείο του Πανελληνίου Συλλόγου Υπαλλήλων Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού.

 Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στην Γενική Γραμματεία, ενημέρωσαν τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για την σταδιακή απαξίωση που υφίσταται η υπηρεσία από την πλευρά της κυβέρνησης, με αποκορύφωμα την κατάργηση της θέσης του Γενικού Γραμματέα, ενώ παρέδωσαν σειρά προτάσεων για την αναδιοργάνωση της υπηρεσίας.

Κατήγγειλαν επίσης ότι από το 2010 καταγράφεται σημαντική μείωση των κονδυλίων για τη στήριξη του Απόδημου Ελληνισμού.

Από την πλευρά του ο κ. Καμμένος τόνισε ότι η δύναμη των Αποδήμων Ελλήνων δεν αξιοποιείται από την κυβέρνηση και πρόσθεσε ότι για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ο ρόλος των ομογενών είναι καθοριστικής σημασίας.

Για το λόγο αυτό η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ   κατέθεσε σχέδιο πρότασης Νόμου, το οποίο αφορά στη συμμετοχή των Αποδήμων Ελλήνων στις εθνικές εκλογές.

Τέλος, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ανέφερε ότι ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κινήματος και υπεύθυνος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, θα καταθέσει το προσεχές διάστημα, ερώτηση προκειμένου το αρμόδιο υπουργείο Εξωτερικών να δώσει απαντήσεις για τα σχέδια του υπουργείου σχετικά με τη  Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου