ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


«Η κατάθεση του νομοσχεδίου, με τα νέα ανθρωποφάγα μέτρα, που κατατέθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στη Βουλή, αποδεικνύει αυτό, που γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες πολίτες: ότι καμία διαπραγμάτευση, δεν έγινε από την Κυβέρνηση Σαμαρά. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
Γιατί, αν είχε γίνει διαπραγμάτευση, τότε δεν θα είχαν επιβληθεί αυτά τα μέτρα, τα σκληρότερα που έχουν επιβληθεί, από τότε που ο κ. Παπανδρέου μας έβαλε στο μνημόνιο.

Η κατάθεση του νομοσχεδίου με τα νέα μέτρα, αποδεικνύει ακόμη, ότι ο κ. Σαμαράς και οι συνοδοιπόροι του, κ.κ. Βενιζέλος και Κουβέλης είπαν ψέματα, για να υφαρπάξουν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου.

Μαζί τους είπαν ψέματα - σκόπιμα ή μη - και οι εκλεγμένοι Βουλευτές των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, οι οποίοι καλούνται τώρα να ψηφίσουν ενάντια στην εντολή των συμπατριωτών τους, που τους έστειλαν στη Βουλή.

Επιπλέον, οι κυβερνητικοί Βουλευτές καλούνται να ψηφίσουν ένα νομοσχέδιο, του οποίου πολλές διατάξεις είναι αντισυνταγματικές, σύμφωνα με το Ελεγκτικό Συνέδριο, την ίδια στιγμή, που έχουν ορκιστεί πίστη στο Σύνταγμα της Ελλάδας.

Το Μάιο του 2010, πολλοί μπορούσαν να ισχυριστούν, ότι δεν γνώριζαν τι ψήφιζαν ή ποιες επιπτώσεις θα είχε στην ελληνική κοινωνία η εφαρμογή του μνημονίου.

Τώρα όμως, όλοι γνωρίζουμε. Γιατί τα αποτελέσματα τα ζούμε όλοι μας. Και παρόλα αυτά, κάποιοι επιμένουν ότι ψηφίζουν για τη σωτηρία της χώρας. Και το ερώτημα είναι: για ποιων τη σωτηρία ψηφίζουν ακριβώς;» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου