ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ κ. Κ. ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟ


Στις 19/12/2012 ο βουλευτής Ν. Έβρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Μαρίνος Ουζουνίδης κατέθεσε στον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Άθλησης κ. Κ. Αρβανιτόπουλο ως αναφορά την επιστολή – ανακοίνωση του εκπαιδευτικού Κουσινίδη Χαρίλαου καθώς και εκπαιδευτικών Βορείου Έβρου για το έργο «ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΈΒΡΟΥ»

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της αναφοράς:

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Άθλησης

Καταθέτω ως αναφορά την επιστολή – ανακοίνωση του εκπαιδευτικού Κουσινίδη Χαρίλαου καθώς και εκπαιδευτικών Βορείου Έβρου για το έργο «ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ» και παρακαλώ να μας ενημερώσετε για τις προθέσεις του υπουργείου και τις περαιτέρω ενέργειες, προκειμένου να ληφθεί σοβαρά η μέχρι σήμερα σπουδαία προσπάθεια της εκπαιδευτικής κοινότητας του Νομού Έβρου για την υλοποίηση του έργου «Ανέγερση Ειδικού Σχολείου στο Σοφικό Διδυμοτείχου», ώστε να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα και εμπόδια που έχουν προκύψει και οδήγησαν στην απένταξη του έργου από τους εγκεκριμένους καταλόγους των προγραμματικών συμβάσεων του Ο.Σ.Κ. Α.Ε. Καθώς φορείς του τόπου εκφράζουν την αγωνίας τους για το θέμα του Εδικού Σχολείου και οι γονείς ζητούν το σχολείο να υλοποιηθεί το συντομότερο δυνατό.

Αθήνα 19/12/2012

Ο Αναφέρων Βουλευτής

Μαρίνος Ουζουνίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου