ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ


Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, επικοινώνησε απόψε με τον Νίκο Παπά, Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, για να πληροφορηθεί για τη κατάσταση της υγείας του συναδέλφου του Βουλευτή Δημήτρη Στρατούλη και να εκφράσει τον αποτροπιασμό του για την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε στο περίβολο του ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του εκεί διεξαγόμενου ποδοσφαιρικού αγώνα.  

 «Ένα τέτοιο σοβαρό επεισόδιο σε βάρος Εκπροσώπου του Ελληνικού Κοινοβουλίου είναι απόλυτα καταδικαστέο», δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ, προσθέτοντας:

«Η άνανδρη επίθεση από κάποια φασιστοειδή, έγινε σε έναν απόλυτα ελεγχόμενο χώρο. Τα γήπεδα δεν είναι εκκλησίες. Απεναντίας αστυνομεύονται από εκατοντάδες άνδρες, ακόμα και των ΜΑΤ. Κατά συνέπεια, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογία για την Ελληνική Αστυνομία να μην ανακαλύψει το ταχύτερο, ποιοί είναι οι ένοχοι αυτής της εγκληματικής πράξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου