ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΕΙΑΣ, ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937» ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


Η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη παρευρέθη το Σάββατο 15-12-2012 στην εκδήλωση του Αθλητικού Συλλόγου «Ολυμπιακός Βόλου 1937» που έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου, παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Γιώργου Βασιλακόπουλου.

 Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Βουλευτής απηύθυνε χαιρετισμό και κατόπιν παρέδωσε τιμητική πλακέτα στην κα. Μένη Αϋφαντή για την προσφορά του αείμνηστου πατέρα της Ιωάννη Αϋφαντή στο τοπικό μπάσκετ.

Την Κυριακή το πρωί η Βουλευτής, συνοδεία μελών της Συντονιστικής Επιτροπής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, εκπροσώπησε το Κίνημα στις εκδηλώσεις Μνήμης του Ολοκαυτώματος της Δράκειας, όπου κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των θυμάτων του Ναζισμού.

Στη συνέχεια η Βουλευτής παρέστη μαζί με στελέχη και υποψηφίους Βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ από όλη τη Θεσσαλία, στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Συντονιστικής Επιτροπής Μαγνησίας που έλαβε χώρα στην Κορώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου