ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


«Είμαστε πλέον πιο δυνατοί και πιο Ανεξάρτητοι από ποτέ»

Η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη μετά την τελευταία Πανθεσσαλική κοινή συνεδρίαση των Συντονιστικών Επιτροπών και υποψήφιων Βουλευτών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, η οποία έλαβε χώρα στην Λάρισα, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 «Τα τελευταία γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έδωσαν τη δυνατότητα να πραγματοποιηθεί η σημερινή αυτή Πανθεσσαλική συνεδρίαση, και πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι παρευρέθησαν και να τους υπενθυμίσω πως όλοι εμείς ενταχθήκαμε στο κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ γιατί πιστεύουμε πως εκφράζει ένα πλειοψηφικό πατριωτικό κοινωνικό ρεύμα, διαφόρων και διαφορετικών κομματικών καταβολών, το οποίο διαρκώς διογκώνεται κατά του Μνημονίου και της ξένης εξάρτησης της χώρας μας.

Στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν υπάρχουν και ποτέ δεν υπήρξαν «κορυφαία στελέχη». Υπάρχουν μόνο Συνέλληνες που συναντηθήκαμε από όλα τα μέρη της χώρας, για να αντιδράσουμε, να διαμαρτυρηθούμε και ταυτόχρονα να προτείνουμε λύσεις ρεαλιστικές και πραγματοποιήσιμες για την έξοδο της χώρας από την κρίση που δεν περνούν μέσα από τη γενοκτονία του Ελληνικού λαού.

Έχω λοιπόν την πεποίθηση ότι οι τελευταίες εξελίξεις που προφανώς ήταν ενορχηστρωμένες και όπως αποδείχτηκε στημένες και κακοπαιγμένες, δεν θα έχουν απήχηση στους φίλους και υποστηρικτές που μας στήριξαν συνειδητά έχοντας μελετήσει την αλήθεια, την καθαρότητα των λόγων μας και του προγράμματός μας αλλά και εμπνεύστηκαν από το «άστρο» του Προέδρου μας, Πάνου Καμμένου. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να αναζητήσω τα κίνητρα όσων κινήθηκαν όπως κινήθηκαν τις τελευταίες ημέρες. Το τοπίο πλέον ξεκαθαρίζει και συνεχίζουμε αποφασισμένοι, υπηρετώντας πάντοτε το σκοπό μας και τηρώντας τις αρχικές μας δεσμεύσεις προς τον Ελληνικό λαό. Είμαστε πλέον πιο δυνατοί και τα μηνύματα που παίρνουμε από τη βάση του Κινήματος είναι συμπαράστασης και μέγιστης συσπείρωσης.

Οι πόρτες των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι ανοικτές για να εισέλθουν όλοι όσοι συμμερίζονται τις ανησυχίες και τις ελπίδες μας. Προχωρούμε άμεσα στον ανασχεδιασμό των οργάνων του Κινήματος ενόψει του Συνεδρίου που θα γίνει στα τέλη Απριλίου του 2013, πιο ελεύθεροι αλλά κυρίως πιο ανεξάρτητοι από ποτέ.

Το οφείλουμε στον εαυτό μας αλλά και στους εκατοντάδες χιλιάδες υποστηρικτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που έχουν αντιληφθεί τον εμπαιγμό των κομμάτων της Συγκυβέρνησης και βλέπουν την ελπίδα και την προοπτική στο Κίνημα μας.

Γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την εφαρμογή της ρηξικέλευθης και άμεσα πραγματοποιήσιμης Εθνικής Αντιπρότασης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Κάποιοι ίσως λησμόνησαν, εμείς όμως δεν λησμονούμε ποτέ ότι

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου