ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ


Η Συντονιστική Επιτροπή Αθηνών με τον Βουλευτή και Υπεύθυνο του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Υγείας και Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Παναγιώτη Μελά, συνοδευόμενο από πολιτευτές του κινήματος επισκέφθηκαν το Ιπποκράτειο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

 Τα μέλη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είχαν συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Κωνσταντίνο Μπάνη, τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο και την Διευθύντρια Νοσηλευτικού Προσωπικού κ. Ουρανία Μπουτζιώνα και συζήτησαν τα προβλήματα του Νοσοκομείου.

Στόχος της εν λόγω δράσης είναι η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας για το καλό της κοινωνίας μας γιατί η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Αυτό θα επιτευχθεί μόνο με την επίλυση των πολλαπλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σήμερα τα Νοσοκομεία και αφορούν έλλειψη προσωπικού, έλλειψη αναλώσιμων υλικών, φαρμάκων, πληρωμή εφημεριών κλπ.

Η συντονισμένη πρωτοβουλία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα συνεχιστεί και σε άλλα Νοσοκομεία στην Αττική καθώς και σε όλη την Ελλάδα, για την πραγματοποίηση των ανωτέρω στόχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου