ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή, με τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς, Αλέξανδρο Παρίση και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ληξουρίου, Δημήτρη Μαρκάτο, από τους οποίους ενημερώθηκε για τα σχέδια του υπουργείου Υγείας τα οποία περιλαμβάνουν τη συγχώνευση του νοσοκομείου Ληξουρίου με το Γενικό Νοσοκομείο  Αργοστολίου.

 Ο κ. Καμμένος εξέφρασε τη στήριξή του στο αίτημα των κατοίκων της Κεφαλονιάς να μην συγχωνευθεί το νοσοκομείο Ληξουρίου με το Γενικό Νοσοκομείο του Αργοστολίου χαρακτηρίζοντας ως παράνομη πράξη την συγκεκριμένη απόφαση του υπουργείου Υγείας. Τόνισε επίσης, ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα καταθέσουν και σχετική ερώτηση στη Βουλή, την οποία θα κοινοποιήσουν στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Όπως ανέφερε ο κ. Μαρκάτος, το Γενικό Νοσοκομείο Ληξουρίου αποτελεί κληροδότημα διαθέτει πλεονασματικό προϋπολογισμό παρέχοντας πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη στους κατοίκους της περιοχής, χωρίς να επιβαρύνει με ελλείμματα τον κρατικό προϋπολογισμό.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου