ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ 450 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΙΚΑ


Την πλήρη στήριξη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στον αγώνα των απολυμένων υπαλλήλων του ΙΚΑ της προκήρυξης του  ΑΣΕΠ 9Κ\2008, εξέφρασαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος τομεάρχης Οικονομίας και Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς και ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Βουλευτής  Περιφέρειας Αττικής Παύλος Χαϊκάλης, οι οποίοι παραβρέθηκαν και στην Γενική Συνέλευση των εργαζομένων του Ιδρύματος.

 Στην παρέμβασή του ο Νότης Μαριάς τόνισε ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  θα καταθέσουν τροπολογία για την ακύρωση των απολύσεων.

Στην προτεινόμενη τροπολογία αναφέρεται ότι: « Οι πράξεις διορισμού των υπαλλήλων, επιτυχόντων της προκήρυξης 9Κ/2008, οι οποίοι διορίστηκαν στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 12 του Νόμου 3899/2010 ανεξάρτητα από οποιαδήποτε διάταξη άλλου νόμου ή δικαστικής απόφασης δεν ανακαλούνται. Οι επιτυχόντες δύναται να τοποθετηθούν και σε υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ και των ΚΕΠΑ βάσει των διατάξεων του Ν. 4093/2012 περί μετακίνησης και υποχρεωτικής μετάταξης των δημοσίων υπαλλήλων…»

Η τροπολογία κατατέθηκε σήμερα Παρασκευή 8-2-2013 σε νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας Μεταφορών, Δικτύων και Υποδομών που θα συζητηθεί την Πέμπτη 14-2-2013. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου