ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ


ΘΕΜΑ: «Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δίπλα στους απολυμένους του ΙΚΑ»
  
Σχολιάζοντας τις σημερινές κινητοποιήσεις των εργαζομένων του ΙΚΑ που διαμαρτύρονται για τις απολύσεις εκατοντάδων συναδέλφων τους επιτυχόντων σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, η Αν. Γραμματέας της Κ.Ο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης και Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε τα εξής:

 «Η απάθεια της Συγκυβέρνησης απέναντι στα προβλήματα του ΙΚΑ είναι χαρακτηριστική. Τόσο οι ασφαλισμένοι όσο και οι εργαζόμενοι εισέπραξαν μέχρι τώρα μόνο υποσχέσεις από το υπουργείο Εργασίας.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καλούμε όχι μόνο τον κ. Βρούτση αλλά και τον κ. Μανιτάκη, ο οποίος αποφεύγει συστηματικά να δει το πρόβλημα των απολύσεων, να πάρουν δημόσια και ξεκάθαρη θέση.

Υπενθυμίζω πως σε αντίστοιχη ερώτηση μου που απηύθυνα στον κ. Μανιτάκη στις 16 Νοεμβρίου του 2012 ακόμα περιμένω να πάρω απάντηση. Το ίδιο συμβαίνει και με άλλες 4 σχετικές ερωτήσεις που βρίσκονται αναπάντητες σε κάποιο συρτάρι του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Οι 445 επιτυχόντες του διαγωνισμού 9Κ του ΑΣΕΠ που απολύονται από το ΙΚΑ έχουν πλέον κάθε δικαίωμα να ζητήσουν προσωπικά από τον κ. Μανιτάκη τις απαντήσεις εκείνες τις οποίες ο ίδιος αρνείται να δώσει στη Βουλή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου